CHP'nin Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan Kimdir?

CHP\'nin Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan Kimdir?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı'nın Mehmet Tuna Soykan olduğunu açıkladı. Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Tuna Soykan hakkında merak edilenler haberimizde…

02.02.2019 14:09  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı açıklandı. CHP'nin Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart seçimlerinde Mehmet Tuna Soykan gösterildi. Peki, Mehmet Tuna Soykan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

MEHMET TUNA SOYKAN KİMDİR?

Mehmet Tuna Soykan, Kırklareli'nde 1951 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırklareli'nde tamamladı. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde bitirdi. Bir süre Kırklareli Devlet Hastanesi'nde diş hekimi olarak görev yaptı.

KIRKLARELİ KURUCU İL BAŞKANLIĞI YAPTI

Soykan, 1981 yılında özel diş hekimi muayenehanesi açtı. Sosyal Demokrat Halkçı Partisi'nde siyasete başlayarak, CHP Kırklareli Kurucu İl Başkanlığı görevinde bulundu. 1999 ve 2002 yılında Milletvekili adayı oldu. Evli ve bir çocuk babasıdır.

## 11701861 #### 11700407 ##

Son Dakika Güncel CHP'nin Kırklareli Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement