Memur-Sen Kadınlar Komisyonu CBÜKAM'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu CBÜKAM'ı Ziyaret Etti

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu CBÜKAM\'ı Ziyaret Etti

Mehtap Şirin, Kadın Komisyonu olarak "kadın" temalı fikir alış verişinde bulunmak, ortak projeler üretmek için ziyarete geldiklerini belirtti.

04.03.2013 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Memur-Sen Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, komisyon üyeleri Devrim Zerengök, Hülya Şen, Nurgül Gürer Yasemin Gülek, CBÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (CBÜKAM) Başkanı ve CBÜ Tıp Fakültesi Biyoistatistik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Gönül Dinç Horosan'ı ziyaret etti.

Mehtap Şirin, Kadın Komisyonu olarak "kadın" temalı fikir alış verişinde bulunmak, ortak projeler üretmek için ziyarete geldiklerini belirtti. Kadın sorunları konusunda eğitim camiasıyla akademisyenlerin birlikte farklı ve faydalı çözüm önerileri getirebileceğini söyleyen Şirin her türlü çalışma zemininde çalışabileceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Gönül Dinç Horosan, üniversite bünyesinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Memur-Sen Kadınlar Komisyonu ve tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Memur-Sen Kadınlar Komisyonu CBÜKAM'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement