Menteşe'de İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor - Son Dakika
Güncel

Menteşe'de İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor

Menteşe\'de İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor

Menteşe Belediyesinin hayata geçirdiği "Elele Butik" Mağazası sayesinde ihtiyaç sahipleri vatandaşların yüzü gülüyor.

20.10.2015 16:05  Güncelleme: 16:06

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Şu ana kadar binden fazla vatandaşımız "Elele Butik" mağazasından ihtiyaçlarını karşıladı" dedi.

Başkan Gümüş yaptığı açıklamada, "Elele Butik" Mağazamız ile hayırseverleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı aynı platformda buluşturduk. Hayırseverlerden gelen bağışlar sayesinde Kışla Parkındaki mağazamızda ihtiyaç sahiplerinin giysi, kıyafet, ev ve mutfak eşyası, mobilya, elektronik ve beyaz eşya gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Yardımların en doğru adreslere gidip yerini bulmasını sağlayan "Elele Butik" Mağazamız, Menteşe halkının dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla büyüyüp güçleniyor. Mağazamıza yaklaşık 500 hayırsever vatandaşımız, giysi, kıyafet, ayakkabı, perde, çanta, mutfak eşyası bağışında bulunurken, 300 hayırseverimizde mobilya bağışında bulundular. Şuana kadar binden fazla vatandaşımız da mağazamızdan faydalandı. Sadece ilçemiz Menteşe'den değil Marmaris, Fethiye, Ortaca, Dalaman, Yatağan gibi çevre ilçelerden gelen vatandaşlarımızda mağazamızdan faydalanabiliyorlar. Tamamen ücretsiz olan "Elele Butik" Mağazamıza, maddi gücü yerinde olan tüm vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum. Çünkü hayırsever vatandaşlarımızın bağışları sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzleri gülüyor" dedi.

"Elele Butik" Mağazasına giyilebilecek veya kullanılabilecek eşyalarını bağışlamak isteyen hayırseverler, Menteşe Belediyesi'nin 0 (252) 424 00 48 numaralı telefondan "Elele Butik" Mağazasına ulaşabiliyorlar. İletişim kurulan hayırseverlerin evlerinden alınan eşyalar, görevlilerimizce "Elele Butik" Mağazasından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menteşe'de İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement