Merdane İle Öldürülen Anne Kız Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Merdane İle Öldürülen Anne Kız Toprağa Verildi

Merdane İle Öldürülen Anne Kız Toprağa Verildi

Evlerinde bıçaklanarak ve merdaneyle dövülerek öldürülen H. S. ve annesi D. A., bugün memleketleri Konya'nın Akşehir İlçesi'nde toprağa verildi.

12.04.2013 17:51  Güncelleme: 09:42

Olay, Gaziemir 80 Sokak 27 numaradaki Papatya Apartmanı'nda meydana geldi. Yaklaşık bir haftadır annesi Havide Sarıkaya ile anneannesi Duriye Atağan'dan haber alamayan ve kardeşi 30 yaşındaki A.S.'ye de ulaşamayan 35 yaşındaki Ahmet Sarıkaya, geçen 8 Nisan günü, Gaziemir İlçesi'ndeki eve geldi. Çilingir yardımıyla kapıyı açan Ahmet Sarıkaya, oturma odasında, annesi ve anneannesinin cesetlerini buldu. Polisin incelemesinde, anne Düriye Atağan ve kızı Havide Sarıkaya'nın bıçaklanarak ve başlarına merdaneyle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Yaklaşık 1 haftalık olan cesetlerin çürümeye başladığı saptandı. Anne ve kızın cesedi otopsi yapılmak için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Anne ve anneannesini öldürdüğü iddia edilen A.S. de kısa sürede polis tarafından yakalanıp, tutuklandı.

MEMLEKETLERİNDE SON YOLCULUĞA UĞURLANDILAR

Havide Sarıkaya ve annesi Düriye Atağan'ın cenazeleri bugün memleketleri Konya'nın Akşehir İlçesi'ne getirildi. Anne ve kızı, Hasan Paşa İmaret Camii'ndeki cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Nasrettin Hoca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına Sarıkaya ve Atağan'ın yakınları katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merdane İle Öldürülen Anne Kız Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement