Mersin'de Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Mersin'de Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Mersin Bağımlılık ile Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Bağımlılık ile Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Su, valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, tüm kamu kurum ve kuruluşlar, üniversiteler ve yerel yönetimlerle birlikte hareket ederek bugüne kadar yürütülen çalışmalardan önemli sonuçlar elde edildiğini belirtti.

Yürütülen çalışmalara ara vermeden devam edileceğini bildiren Su, bağımlılığın en asgari seviyeye indirilmesinin amaçlandığını ifade etti.

Konuşmanın ardından ilgili kurum ve kuruluşlar "bağımlılıkla mücadele" konulu sunum yaptı.

Görüş ve önerilerin dinlenmesi ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle kurul kararları alındı.

Toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar, bazı kamu kurum ve kuruluş amirleriyle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA