Mersin 'Dostluk Korosu' Yeşilçam Şarkılarını Yaşlılar İçin Okudu - Son Dakika
Güncel

Mersin 'Dostluk Korosu' Yeşilçam Şarkılarını Yaşlılar İçin Okudu

Mersin \'Dostluk Korosu\' Yeşilçam Şarkılarını Yaşlılar İçin Okudu

Mersin'de, Rotary Kulüplerinin ortak organizasyonu ile kurulan 'Dostluk Korosu', Yeşilçam şarkılarını yaşlılar için seslendirdi.

24.03.2016 14:34

Mersin'de, Rotary Kulüplerinin ortak organizasyonu ile kurulan 'Dostluk Korosu', Yeşilçam şarkılarını yaşlılar için seslendirdi.

Yenişehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve geliri bir huzurevine sinema salonu yapımında kullanılacak olan konser, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Mersin, Toros, Akdeniz, Kızkalesi ve Olba Rotary Kulübü üyeleri ile eşlerinden oluşan koro, ünlü kanun sanatçısı Ahmet Baran şefliğinde 4 aylık profesyonel bir eğitim aldıktan sonra sahne aldı. Konser ücretlerinin kulüpler tarafından karşılanıp bilet gelirlerinin tamamının sinema odası yapımında kullanıldığı konser, sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Birçok meslek grubundan kişiyi bir araya toplayan koro, 'Gözlerinin içine başka hayal girmesin', 'Arkadaş', 'Sensiz saadet neymiş' ve 'Gülmek için yaratılmış' gibi Yeşilçam'ın unutulmaz parçalarını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde koro ve solo olarak okunan parçalar, müzikseverlere nostalji gecesi yaşattı.

Tüm masrafları Rotary Kulüpleri tarafından karşılanan konserde, bilet satışlarından elde edilen gelirin tamamının sinema salonu yapımına aktarılacağını ifade edne Rotary Kulübü Başkanı Serhan Antalyalı, "Üye ve üye eşlerinden oluşan tamamen amatör koro, 4 ay boyunca kanun sanatçısı Ahmet Baran şefliğinde çalışma yaptı. Dostluğumuzu pekiştirmek amacıyla yola çıktık. Sonra neden bir konser vermiyoruz dedik. Ardından da konserin geliri ile güzel birşeyler yapalım istedik. Aklımıza bir huzurevine sinema salonu yapmak geldi. Orada bulunan büyüklerimiz daha güzel ortamda televizyon seyretme imkanı bulacak. Yeşilçam şarkıları hem kolay hemde projemize uygun olduğu için bu şarkıları tercih ettik" dedi.

Sevilen parçaları birbiri ardına seslendiren koro, konser sonunda alkış yağmuruna tutuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin 'Dostluk Korosu' Yeşilçam Şarkılarını Yaşlılar İçin Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement