Meslektaşının Bıçakladığı Doktor, İyileşerek Hasta Bakmaya Başladı - Son Dakika
Güncel

Meslektaşının Bıçakladığı Doktor, İyileşerek Hasta Bakmaya Başladı

Meslektaşının Bıçakladığı Doktor, İyileşerek Hasta Bakmaya Başladı

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde birlikte görev yaptığı meslektaşı 33 yaşındaki Abdurrahman Gökhan Kars tarafından 2 Haziran 2012'de karnından bıçaklanarak ağır yaralanan doktor 28 yaşındaki Muhammet İkbal Şaşmaz, 8 ayda 15'e yakın...

09.02.2013 16:13

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde birlikte görev yaptığı meslektaşı 33 yaşındaki Abdurrahman Gökhan Kars tarafından 2 Haziran 2012'de karnından bıçaklanarak ağır yaralanan doktor 28 yaşındaki Muhammet İkbal Şaşmaz, 8 ayda 15'e yakın ameliyat geçirdikten sonra iyileşerek, hastanedeki görevine döndü.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen 'Hoşgeldin kokteyli' ile Dr. Muhammet İkbal Şaşmaz'ın görevine dönmesi kutlandı. Kokteyle Dr. Şaşmaz'ın mesai arkadaşları katıldı.

Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, Muhammet İkbal Şaşmaz'ın başına talihsiz bir olay geldiğini, 8 ay yoğun tedavi süreci geçirdiğini belirtti. Sağlık çalışanlarının zaman zaman istenmeyen, üzücü olaylarla karşı karşıya kalabildiklerine işaret eden Erdoğan Taş, Dr. Şaşmaz'ın 15'e yakın operasyon geçirdiğini, kendisine yüzlerce ünite kan verildiğini anlattı.

Başına gelenleri unutmak istediğini vurgulayan Dr. Şaşmaz da yeniden hasta bakmaya başladığı için mutluluk duyduğunu söyledi.

AYNI HEMŞİREYE AŞK

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli doktorlar Muhammet İkbal Şaşmaz ile Abdurrahman Göktürk Kars arasında, aynı hastanenin yoğun bakım servisinde görevli hemşire Ş.A. yüzünden anlaşmazlık çıktı. Dr. Şaşmaz ile Dr. Kars konuyu konuşmak amacıyla 2 Haziran gecesi buluştu. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Dr. Kars, 30 santimetre uzunluğundaki komando bıçağıyla Dr. Şaşmaz'ı karnından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Dr. Kars, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hayati tehlikesi bulunan Dr. Şaşmaz ise 1 ay süreyle yoğun bakım servisinde tutulduktan hayati tehlikeyi atlattı. Dr. Şaşmaz, sağlığına tam olarak kavuşabilmesi için, olay tarihinden bu yana 15'e yakın operasyon geçirdi.

Olayın ardından hemşire Ş.A. da başka bir hastanede görevlendirildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meslektaşının Bıçakladığı Doktor, İyileşerek Hasta Bakmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement