Mevcut Hükümet Zalime Yardım Ediyor - Son Dakika
Güncel

Mevcut Hükümet Zalime Yardım Ediyor

Mevcut Hükümet Zalime Yardım Ediyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, seçim çalışmaları için Afyonkarahisarda miting yaptı.

24.05.2011 21:20

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, seçim çalışmaları için Afyonkarahisarda miting yaptı. Kamalak, AK Parti hükümetinin mecliste kavga eden, devlet kurumlarını satan ve zalime yardımcı olan bir hükümet olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar'a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Hükümet Meydanı'nda miting yaptı. Afyonkarahisar İl Başkanı Celal Altın ile SP Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarının ardından kürsüye çıkan Kamalak yarım saatlik konuşmasında hükümete yüklendi. Mevcut iktidarın 3 fiille gündeme geldiğini söyleyen Saadet lideri "Mevcut iktidarın yaptığı 3 şey vardır. Birincisi, mecliste kavga etmeleri. İkincisi, bu ülkenin neyi var neyi yoksa satmak. Soruyorum sizlere Afyonumuza ne getirdiler? Fabrikaları sattılar değil mi? Şimdi sıra diğerlerinde. Afyon 2 milletvekili kaybedecek kadar göç vermiş. Sonra da gelip sizden oy istiyorlar. Takdir sizin. İktidar partisinin 3'üncü yaptığı iş, zalime yardımcı olmaktır. Haçlılara destek vermektir. Haberiniz yok mu? Irak yerle bir edildi, duymadınız mı? Bu iktidarın Milli Savunma Bakanı, 'Evet, meclis tezkereyi reddetti ama biz İncirlik'ten Amerikan sortisine müsaade ederek o hatayı telafi ettik' diye açıklama yaptı, duymadınız mı? Adana'dan havalanan Amerikan uçakları, acaba Iraklı kardeşlerime ne götürüyordu? Gıda maddesi mi götürüyordu?" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının atalarının, dedelerinin mezar taşlarını, bıraktıkları eserleri okuyamadığını hatırlatan Mustafa Kamalak, iktidara gelmeleri durumunda Osmanlıca dersini müfredata koyacaklarını kaydetti. Kamalak, Türkiye'de Kur'an-ı Kerim öğrenme yaşının da 12 olduğunu söylerek "Bizim için bu yasakları kaldırmak, 24 saatlik iştir" dedi. - Afyon/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mevcut Hükümet Zalime Yardım Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement