MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki grup toplantısı sırasında ziyaretçi bölümünde bulunan bir vatandaş rahatsızlandı. Durumun fark edilmesi üzerine salona sağlık ekipleri çağrıldı.
Haberler.com Ankara Temsilcisi Şerife Güler'in aktardığına göre; sağlık görevlileri, rahatsızlanan vatandaşa ilk müdahaleyi salonda yaptı. Daha sonra vatandaş, ileri tetkik ve kontrol amacıyla Meclis Ana Bina'da bulunan sağlık merkezine götürüldü.
MHP lideri Devlet Bahçeli: Seçimin zamanında olması önemli Son Dakika › Güncel › MHP Grup Toplantısı'ndan panik anları! Sağlık ekipleri hemen müdahale etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)