MHP'li Büyükataman: Komplonun Mucidi Erdoğan'dan Başkası Değil - Son Dakika
Güncel

MHP'li Büyükataman: Komplonun Mucidi Erdoğan'dan Başkası Değil

MHP\'li Büyükataman: Komplonun Mucidi Erdoğan\'dan Başkası Değil

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Başbakan paralel devlet izi sürmekte, hedef saptırarak "MHP'nin iradesine ipotek konuldu' demektedir.

12.02.2014 11:04

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Başbakan paralel devlet izi sürmekte, hedef saptırarak "MHP'nin iradesine ipotek konuldu' demektedir. MHP'nin iradesine Allah'ın izniyle kimse ipotek koyamaz da Başbakan yandaş medyasına verdiği emirle MHP'ye sansür uygulatır. MHP'ye konulan tek ipotek budur" dedi.

Büyükataman yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında söylediği, "MHP'nin iradesine çok açık şekilde ipotek konulmuştur. Gizli ses kayıtları, CHP'yi de MHP'yi de esir almıştır. CHP ve MHP bu paralel yapının oyuncağı haline gelebilir" şeklindeki sözlerini değerlendirdi. Başbakan'ın daha önce Türk siyasetini dizayn etmek adına yapılan kaset komplolarıyla ilgili de cemaati işaret ettiğini ifade eden Büyükataman, "Bu ülkenin Başbakan'ı olarak, partimize ve Sayın Baykal'a yapılan kaset komplolarının planlayıcılarını biliyor da bu zamana kadar susmuşsa Başbakan da suç işlemiş demektir. Bu gelişmeden anlaşılmaktadır ki aslında acımasız ve sahici bir komplonun mucidi, maşalarıyla Türk milletine, Türkiye'ye ve geleceğimize saldıran ve kast eden Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değildir. Başbakan Erdoğan esir görmek istiyorsa başka yere değil, etrafına bakmalıdır. Başbakan Erdoğan bu aziz ülkeye bedevi aşireti muamelesi yapmamalıdır. Artık pandoranın kutusu açılmıştır" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın iktidarının, "rüşvetin ana karargahı" olduğunu ifade eden Büyükataman, "Başbakan ve hükümeti ise paralel devlet izi sürmekte, hedef saptırarak "MHP'nin iradesine ipotek konuldu' demektedir. MHP'nin iradesine Allah'ın izniyle kimse ipotek koyamaz da Başbakan yandaş medyasına verdiği emirle MHP'ye sansür uygulatır. MHP'ye konulan tek ipotek budur" ifadelerini kullandı.

Başbakan'ın "Gizli ses kayıtları MHP'yi esir aldı" derken buna kendisinin de inanmadığını savunan Büyükataman, şöyle devam etti:

"Her gün kendisine ait yeni bir ses kaydı internete düşmektedir. Bunun önünü alamayacağını anladığından interneti kontrol altına almak amacıyla binlerce kişilik ekipler kurmuş, yetmemiş kanun bile çıkarmıştır. Her an internete yeni bir ses kaydı ya da görüntü düşecek endişesiyle uykuları kaçmaktadır. Sayın Başbakan telaş haliyle yaptığı açıklamada ne diyeceğini şaşırmıştır. Açıklamalarından da anlaşılacağı üzerine Sayın Başbakan sağlıklı bir ruh haline sahip değildir. Başbakan'ın bu ruh haliyle mevcut görevini devam ettirmesi mümkün görünmemektedir. Başbakan kuvvetle muhtemel paranoid şizofrendir, sanrıları vardır. Bu halde görevine devam etmesi millet ve devlet bekası için son derece tehlikelidir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP'li Büyükataman: Komplonun Mucidi Erdoğan'dan Başkası Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement