Mhp Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, organize sanayi bölgesine 100 tane fabrika açıldığı iddiasının balon çıktığını belirtirken, "Nerede o fabrikalar? AKP'li vekillerin bazıları Gül'cü, bazıları Erdoğan'cı diye ayrılıyor, kavga ediyorlar. İki cephe arasındaki makam, rant kavgalarında ise olan Kayseri'ye oluyor" dedi.
MHP Milletvekili Korkmaz, iktidardakilerin kibirlendiğini, halkı küçük görmeye başladığını anlatırken, "Aralarında 3 dönem yetmedi, bir kez daha aday olanlarda var. Bu isimler Kayseri'ye ne yaptı. İçlerindeki Mustafa Elitaş, girdiği her işi batırdı, iş hayatında başarısız, siyasete girdi siyasette de şimdi yalanı 'essahmış' gibi anlatıyor" diye konuştu.
Korkmaz, hizmet için TBMM'le gönderilen isimlerin sınıfta kaldığını savunurken, "İktidar, başbakan, bakan, grup başkanvekili oldular ama Kayseri'yi unuttular" iddiasında bulundu. - Kayseri
Son Dakika › Güncel › MHP'li Korkmaz: AKP'li Vekiller Gül'cü ve Erdoğan'cı Diye Kavga Ediyor - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?