MHP'li Ural:Başbakan Herkesin Boyun Eğmesini Bekliyor - Son Dakika
Güncel

MHP'li Ural:Başbakan Herkesin Boyun Eğmesini Bekliyor

MHP\'li Ural:Başbakan Herkesin Boyun Eğmesini Bekliyor

Kadir Ural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Herkesin Kendisine Boyun Eğmesini, "çok Yaşa Sultanım, Yeter Ki Sen Yap Sultanım" Demesini Beklediğini Söyledi.

19.01.2011 22:37

BARTIN'da belediyenin yaptırdığı kapalı pazar yerinin temel atma törenine katılan MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın herkesin kendisine boyun eğmesini, "Çok yaşa sultanım, yeter ki sen yap sultanım" demesini beklediğini söyledi.

Bartın Belediyesi'nin yaptırdığı kapalı pazar yerinin temel atma törenine MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Toytak, MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Bartın Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninin ardından milletvekilleri sinema salonunda partililerle bir araya geldi. Kadir Ural, Başbakan Erdoğan'ı eleştirerek, "Başbakan Aydın'a gidiyor efe oluyor, Toroslara gidiyor Yörük oluyor, doğuya gidiyor Kürt sorununu tanıyor, Karadeniz'e geliyor 'ben en büyük Laz çocuğuyum' diyor, İstanbul'a gidiyor Ermenisi ile Rumu ile oturup hesabını kitabını yapıyor. Davos'ta 'One minute' diyor, arkasından 'ben ona demedim kardeşim moderatöre demiştim' diyor. Başbakan sabahleyin konuştuğunu akşam konuşamayan, akşam söylemiş olduğunu sabahleyin yapamayan bir durumda maalesef" dedi.

Başbakanın kendi fikirleri ile hareket edemeyen, söylediklerini hayata geçiremeyen bir yapı içerisinde olduğunu iddia eden Ural, Erdoğan'ın birilerinin denetiminde olduğunu iddia etti. MHP"li Ural, "Yapılacak genel seçimlerde vatandaşımız Kürt açılımı dersini de, PKK açılımı dersini de, Ermeni açılımı dersini de, hatta en son Galatasaraylılara yapmış olduğu o hakaretlerin dersini de verecek" dedi.

Galatasaraylılara hakaret edildiğini ifade eden Ural, şöyle devam etti:

"Ben Galatasaraylı değilim. Resmen Galatasaraylılara hakaret edilmiştir. Sayın Başbakan dedi ki, 'Allah'ın kuruşu yok', doğru Allah'ın kuruşu yok ama Galatasaray'dan alınmış olan Ali Sami Yen Stadı'nın yerinin 410 trilyona satıldığını orada harcanan paranın 310 trilyon olduğunu, bugün de yapılacak olan işlemlerle orada 1.5 katrilyonluk bir yerin elde edileceğini bugün cesaretli, başbakandan korkmayan kişiler tarafından söylenmeye başlandı. TOKİ oradaki stadı yaptı ama onun yerine Ali Sami Yen Stadı'nın yerini aldı. 280 dönüm arazi aldı, 120 dönümüne stat yaptı. 160 dönümü yine kendisinin, trilyonlarca değerinde olan bir yer. Yani sayın Başbakan kendisini kaybetmiş bir ruh haleti içersinde herkesin kendisine biat etmesini, herkesin kendisine boyun eğmesini, herkesin kendisine 'çok yaşa sultanım yeter ki sen yap sultanım' demesini bekliyor ama, inşallah Türk milleti de, Galatasaraylılar da kendisine gereken dersi verir diyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Ural:Başbakan Herkesin Boyun Eğmesini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement