Milletvekili Adayı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Adayı Toprağa Verildi

Milletvekili Adayı Toprağa Verildi

Hizan'ın Kolludere Beldesi'nde ölü olarak bulunan ve Bitlis'te otopsisi yapılan DSP 2. sıra Milletvekili adayı Bedri Aydın'ın cenazesi Bitlis'teki Hüsrevpaşa Camii'nden kaldırıldı.

11.06.2011 16:30

Hizan'ın Kolludere Beldesi'nde ölü olarak bulunan ve Bitlis'teki otopsisi yapılan DSP 2. sıra Milletvekili adayı Bedri Aydın'ın cenazesi Bitlis'teki Hüsrevpaşa Camii'nden kaldırıldı. Caneze namazı burada kılanan Aydın'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Hizan ilçesi'nin Gayda köyüne gönderildi.

Aydın'ın cenaze törenine AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz ve Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın da katıldı. DSP Bitlis İl Başkanı Kenan Erdil, olayın sorumlularının bir an önce bulunarak konunun netliğe kavuşturulacağını söyledi.

Erdil, "Güvenlik güçlerimiz ve Savcılarımız görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Bunun bir siyasi mesele yüzünden olduğunu düşünmüyoruz. Bütün sonuçlar otopsi raporundan sonra ortaya çıkacaktır. Genç ve aktif bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorumö dedi. Cenazenin kaldırılması sırasında yakınları ise sinir kirizleri geçirdi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Adayı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement