Milletvekili Gönül, "Türkiye'ye Gıpta ile Bakıyorlar" - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Gönül, "Türkiye'ye Gıpta ile Bakıyorlar"

Milletvekili Gönül, "Türkiye\'ye Gıpta ile Bakıyorlar"

Azize Sibel Gönül, Ramazan ayının 24. Günü Kartepe Belediyesi tarafından Uzuntarla'da düzenlenen iftar programına konuk oldu.

03.08.2013 13:57

Türkiye'nin önünün açık olduğunu belirten Milletvekili Gönül, "Bir hedef koyduk. Tüm dünyanın gıptayla bakacağı bir Türkiye hayali için. Evet dünya artık Türkiye'ye gıptayla bakıyor. Dünyanın yaşadığı en büyük krize rağmen Türkiye'nin bu büyümesini hala gelişmesini çok enteresan buluyorlar ve Türkiye'ye gıptayla bakıyorlar" dedi.

Ramazan eğlence programlarını ilçenin farklı köşelerine yayan Kartepe Belediyesi, ramazan ayının 24. günü de Uzuntarlalıları iftarda buluşturdu. Uzuntarla Kamyoncular Kooperatifi sponsorluğunda Bağdat Mahallesi'ndeki sosyal tesislerde düzenlenen ramazan eğlence programına Uzuntarlalılar yoğun bir ilgi gösterdi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık'ın ev sahipliği yaptığı iftar programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Öz Uzuntarla Kamyoncular Kooperatif Başkanı Adnan Yılmaz, beleidye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.

Renkli ve zengin ramazan etkinliklerinde çocuklar doyasıya eğlenme imkanı buldular. Kur'an-ı Kerim tilaveti ardından Abdullah Sanfo'nun yaptırdığı iftar duasında eller hep birlikte semaya açıldı. Oruçların açılması ardından protokol konuşmalarında Öz Uzuntarla Kamyoncular Kooperatif Başkanı Adnan Yılmaz, yeni hizmet binası açılışına ve iftar yemeğine ilgi gösteren tüm konuklara teşekkür etti. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, kamyoncuların yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilerken, "Uzuntarla bölgemizde sizlerin istek ve ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti hiç bir gecikmeye sebebiyet vermeden görmeye azami gayret gösterdik. Bugün geldiğimiz noktada neredeyse yol ile alakalı asfalt, park, kaldırım açısından önemli bir sorunumuz kalmadı diyebileceğimiz noktaya geldik. Muhtarlık ofisleriyle, parklarıyla, bahçeleriyle, eczanesinden keşkek binasına, bilgi evlerine kadar sizlerin 7'den 70'e ve hatta ölümden sonra rahmeti rahmana kavuşmuş atalarımıza, büyüklerimize dahi ihtiyaç duyduğumuz vicdanen ve manen sorumlu olduğumuz bütün hizmetleri görüyor ve görmeye devam ediyoruz. Bu hizmet bolluğu ve bereketi yaşanıyorken beraberinde bir şeye ihtiyacımız vardı. O da; dostluk, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızın gelişmesi ve pekişmesiydi. Bunu da ramazanın onuruna hazzına yakışır bu iftar sofralarında geçekleştirdik" dedi.

İftarını Emine Teyze ile aynı sofrada açtığını belirten Milletvekili Azize Sibel Gönül de, "Bizler bildiğiniz gibi yola çıkarken bir hedef koyduk. Dedik ki; hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İnanın hiç bir şey eskisi gibi değil. Türkiye eskiden kendi iç işleriyle uğraşan, ondan bundan borç dilenen bir ülkeyken hamd olsun şimdi yüzyıllar süren borçlarını bitirdi. IMF'ye bile borç verdi. Aynı zamanda en büyük iç meselesi olan 25 senedir, 30 senedir mücadele ettiği terör olaylarıyla ilgili olarak da bir çözüm süreci başlattı. İnşallah bu sorunu hallettikten sonra ülkemizin önü açık. Bir hedef koyduk. Tüm dünyanın gıptayla bakacağı bir Türkiye hayali. Evet dünya artık Türkiye'ye gıptayla bakıyor. Dünyanın yaşadığı en büyük krize rağmen Türkiye'nin bu büyümesini, hala gelişmesini çok enteresan buluyorlar ve Türkiye'ye gıptayla bakıyorlar. Bütün amacımız bu. Tüm annelerin, babaların evlatlarına güzel bir gelecek bırakmaları. Yarınlarından endişe etmemeleri adına çalışıyoruz. Başta başbakanımız olmak üzere hükümet, milletvekilleri, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz hepimiz çocuklarımıza çok daha güzel bir Türkiye bırakma adına gayret gösteriyoruz. Hepimizin, ülkemizin yolu açık olsun" dedi.

Kartepe Belediyesinin ramazan etkinliği Grup Ahenk'in sema gösterisi eşliğindeki tasavvuf musikisi konseri ile sürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Gönül, 'Türkiye'ye Gıpta ile Bakıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement