Milletvekili Ölmeztoprak,Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Ölmeztoprak,Yeni Yıl Mesajı

Milletvekili Ölmeztoprak,Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak Yeni Yıl Mesajı Yayınladı.

01.01.2011 19:52

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak,Acı ve tatlı olayları,mutluluk veren anlar ile bir yılın daha geride bırakıldığını,umutların korunarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunun yaşandığını söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak,Yeni umutlarla karşıladığımız 2011 yılının, milletimiz için başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir. Türk milleti, birlik ve dayanışma içinde güçlükleri aşmış, çağdaşlaşma yolunda yılmadan çaba göstermiş, Türkiye Cumhuriyeti'ni bugünkü düzeyine ulaştırmıştır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel yarınlar bırakabilmek, yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir ülke durumuna gelebilmek için hepimize büyük sorumluluk düşmektedir. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, devlet ve millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için daha çok çaba göstermeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor,2011'in herkese başarı,sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Ölmeztoprak,Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement