Milletvekili Özdemir, Hafta Sonunu Yoğun Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Özdemir, Hafta Sonunu Yoğun Geçirdi

Milletvekili Özdemir, Hafta Sonunu Yoğun Geçirdi

Ensar Vakfı açılışına katıldı ve engelliler basket maçını izledi.

19.03.2013 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Batman'daydı.

Yeni Kültür Merkezi'nde Pazar günü Ensar Vakfı'nın Batman Şubesi açılışına katılan Milletvekili Özdemir, Ensar Vakfı'nın Batman'da şubesinin açılmasının sevindirici olduğunu söyledi. İçişleri Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Batman Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman Üniversitesi Rektörü Abdusselam Uluçam, Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. İsmail Cenk Dilberoğlu, ve kalabalık davetli grubunun katıldığı toplantıda konuşan Özdemir, vakfın Batman şubesinin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, vakıflar yoluyla büyük hizmetlerin gerçekleştirilebileceğine işaret etti.

Batman Engelliler Basketbol Takımının hafta sonu Hakkari Yüksekova Engelliler Basketbol Takımıyla yaptığı basket karşılaşmasını da izleyen Özdemir, maç öncesi tüm engelli sporcuları tek tek tebrik edip, başarılar diledi. Özdemir, karşılaşmayı büyük bir farkla kazanan Batman Engelliler Basket takımını maç sonunda başarısından dolayı tebrik etti.

Hafta sonu programında ayrıca Karşıyaka Mahalle Temsilciliğini Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Özdemir, yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla mahalle yönetimiyle bir toplantı yaptı. AK Parti'nin en önemli yapı taşlarından olan mahalle temsilciliklerinin parti için büyük önemi olduğuna işaret eden Özdemir, bu açıdan mahalle temsilciliklerinin çalışmalarının partinin hizmetlerinin vatandaşlara aktarılması noktasında büyük bir işlev gördüğünü dile getirdi.

Daha sonra Çamlıca'da bir aileye konuk olan Milletvekili Özdemir ve beraberindeki heyet, yayın hayatına başlayan aylık Mira Dergisi'ni ziyaret ederek yetkililere hayırlı olsun dileklerini iletti. Günün sonunda bazı taziyelerde de bulunan Özdemir, acılı ailelere başsağlığı diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Özdemir, Hafta Sonunu Yoğun Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement