Milli Piyango Çekilişi Gölbaşı'nda Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Milli Piyango Çekilişi Gölbaşı'nda Yapılacak

Milli Piyango Çekilişi Gölbaşı\'nda Yapılacak

Milli Piyango’nun 29 Mart tarihli çekilişi, Gölbaşı’nda gerçekleşecek.

26.05.2014 13:04

Milli Piyango'nun 29 Mart tarihli çekilişi, Gölbaşı'nda gerçekleşecek.

Çekiliş, 29 Mart 2014 Perşembe günü saat 14.00'de Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkı'nda ikramiyelerin çekilmesi ile başlayacak ve saat 19.00'a kadar devam edecek. Saat 19.00'da Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın katılımlarıyla büyük ikramiyenin çekilişi gerçekleşecek ve çekilişin ardından ünlü sanatçılar Yusuf Güney ve Orhan Çakmak konser verecek. Ayrıca programa katılan vatandaşlara ücretsiz çekiliş numarası verilecek ve yapılacak çekiliş ile 5 adet 82 ekran LCD televizyon hediye edilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada, çekilişin Gölbaşı'nda yapılması nedeniyle Milli Piyango İdaresine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti. Duruay, Gölbaşı'mızın tanıtımına katkı sağlaması sebebiyle mutlu olduklarını ifade ederek, "İlçenin tanıtımına katkısı olan bu tür etkinliklere tüm halkımızı coşkulu bir şekilde katılmasını bekliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Piyango Çekilişi Gölbaşı'nda Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement