Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İskenderun'da Sancak Verme Töreni'ne katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İskenderun'da Sancak Verme Töreni'ne katıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İskenderun\'da Sancak Verme Töreni\'ne katıldı
 Güncelleme: 

İskenderun'a Sancak Verme Töreni için giden Bakan Güler, Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret ederek bilgi aldı. Güler'e Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı eşlik etti.

(ANKARA) - Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2'nci Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığı Sancak Verme Töreni'ne katılmak üzere gittiği İskenderun'da Kaymakamlığı ve Belediyeyi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Güler'e ziyaretlerinde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı eşlik etti.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile 2'nci Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığı Sancak Verme Töreni'ne katılmak üzere İskenderun'a gitti.

Bakan Yaşar Güler, ilk olarak İskenderun Kaymakamlığını ve İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Güler'e Hatay Valisi Mustafa Masatlı da eşlik etti.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.