Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Şanlıurfa'da bayram namazı kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Şanlıurfa'da bayram namazı kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Şanlıurfa\'da bayram namazı kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer komutanlar ile birlikte Şanlıurfa'da bayram namazı kıldı. Daha sonra Bakan Güler ve komutanlar, vatandaşlarla bayramlaşarak bayram sevincini paylaştı. Ardından 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na geçen Bakan Güler, burada askeri personelle de bayramlaştı.

10.04.2024 07:07

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki komutanlarla Şanlıurfa'da bayram namazı kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile bayram namazı için Şanlıurfa'daki tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'ne geldi.

Dergah Camisi'nde bayram namazı kılan Bakan Güler ve komutanlar, vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Güler, daha sonra beraberindeki komutanlarla 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığına geçerek Yüzbaşı Ali Saip Kışlası'nda 20'nci Zırhlı Tugay ve 7'nci Komando Tugay Komutanlığı personeliyle bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Şanlıurfa'da bayram namazı kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement