Türkiye'den pek çok ünlü isim katıldı! Azerbaycan'ın ünlü markası Millionaire Concept'in düzenlediği etkinlik geceye damga vurdu - Son Dakika
Güncel

Türkiye'den pek çok ünlü isim katıldı! Azerbaycan'ın ünlü markası Millionaire Concept'in düzenlediği etkinlik geceye damga vurdu

2019 yılında Azerbaycan'da kurulan Millionaire Concept'in Bakü'de düzenlediği Milyoner Estate etkinliğine Türkiye'den pek çok yıldız ve influencer katıldı. Gecenin sonunda marka elçileri ve altın üyeler ödüllendirildi.

22.06.2020 12:19  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycanlı girişimci Agil Mamiyev tarafından kurulan Millionaire Concept'in Bakü'de düzenlediği Millionare Estate gecesine Türkiye'den pek çok ünlü isim ile influencer katıldı.

IVANA SERT'E ÖDÜL

Millionaire Estate gecesinde Modacı Hakan Akkaya'nın hazırladığı şık bir kıyafetle organizasyona katılan Ivana Sert 'Türkiye'nin Yıldızı' ödülüne layık görüldü. Dreamland Bakü'de düzenlenen geceye, dünyadan birçok ünlü influencer da katıldı.

Azerbaycan'ın ünlü markası Millionaire Concept'in düzenlediği gecede yıldızlar yer aldı

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM YER ALDI

Kırmızı halıda, projenin marka elçileri arasında, Ivana Sert ile ünlü Arap influenserleri Farah Abdelaziz, Nadine Abdelaziz, Alice Abdelazizgibi yıldızlar ve yerli ünlüler yer aldı. Gecenin sonunda marka elçileri ve altın üyeler ödüllendirildi.

Milyoner Concept, Türkiye'nin yıldızı olarak Ivana Sert'i seçti

MİLLİONAİRE CONCEPT HAKKINDA

Millionaire Concept iş markası Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 2019 yılında Azerbaycanlı girişimci Agil Mamiyev tarafından kuruldu. Marka, Azerbaycan İktisadiyyat Bakanlığı tarafından geliştirilen Azerbaycan İhracat ve Yatırım Geliştirme Vakfı tarafından resmi olarak desteklenmektedir.

Millionaire Concept sadece girişimciler için başarılı bir iş projesi değil, aynı zamanda prestij ve yüksek statü anlamına da geliyor. Girişimciler ve markalar Millionaire Concept'e üye olabilirler. Projenin Uluslararası Direktörü ve İcra Kurulu Başkanı Elkhan Hüseynzade'dir.

Türkiye\'den pek çok ünlü isim katıldı! Azerbaycan\'ın ünlü markası Millionaire Concept\'in düzenlediği etkinlik geceye damga vurdu

Son Dakika Güncel Türkiye'den pek çok ünlü isim katıldı! Azerbaycan'ın ünlü markası Millionaire Concept'in düzenlediği etkinlik geceye damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement