Mirgün Cabas ve Savcı Sayan Canlı Yayında Birbirine Girdi - Son Dakika
Güncel

Mirgün Cabas ve Savcı Sayan Canlı Yayında Birbirine Girdi

Savcı Sayan'ın katıldığı Mirgün Cabas'ın Her Şey programında olay çıktı. Cabas, "Terbiyesizliği sürdüremeyeceğim" deyip Sayan'ı yayından aldı.

08.04.2015 20:49  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com/ CNN Türk'te yayınlanan Mirgün Cabas'ın sunuculuğunu yaptığı Her Şey programında olay çıktı. AK Parti İzmir 2. bölge 7. sıra adayı, eski CHP'li Savcı Sayan'ın konuk olduğu programda Sayan ve Cabas birbirine girdi. Sayan'ın CNN Türk'e yüklenmesiyle başlayan tartışma, Mirgün Cabas'ın Savcı Sayan'ı yayından almasıyla son buldu.

KAVGANIN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN CÜMLE

Mirgün Cabas'ın Deniz Baykal'ın arkasından ağlamasını hatırlatması üzerine Savcı Sayan, "Orada ağlamamın bir sebebi daha vardı. CHP'nin sizin medya grubunun eline geçeceğini bildiğim için hıncımdan ağlıyordum" dedi. Kavganın fitilini bu cümle ateşledi.

"O KADAR MAKBUL BİR İNSAN OLSAYDINIZ 7. SIRADAN ADAY KOYMAZLARDI"

Mirgün Cabas, bu sözler üzerine "Sizin siyasi kimliğiniz, siyasette kapladığınız ağırlık ülkede herhangi bir kişinin nifak sokması için işe yarayacak bir ağırlık değil. Bunun farkına varın da. Siz yanaştığınız partide 7. sıradan aday gösterilmiş bir insansınız. Bu kadar makbul bir insan olsaydınız sizi 7. sıraya koymazlardı." dedi.

BERKİN TWEET'İNİ HATIRLATTI

Bunun üzerine Savcı Sayan, "Ben savcının ardından Berkin Elvan için attığınız tweet'i bildiğim için sizin ne kadar makbul bir insan olduğunuzu biliyorum" diyerek cevap verdi.

"TERBİYESİZLİĞİ SÜRDÜRMEYECEĞİM" DEYİP YAYINDAN ALDI

Berkin Elvan, tweet'ini hatırlatması üzerine Mirgün Cabas, "Bunu söylemek için zahmet edip yayına gelmeseydiniz. Telefonda konuşsaydık. Bunu Türkiye'nin önünde yapmakla gerçekten şov yapmak niyetinde olduğunuz anlaşılıyor. Bunu bana söylerseniz, ağzınızın payını alırsınız. Bu terbiyesizliği sizinle daha fazla sürdürmeyeceğim. Bugüne kadar hiç saygıdeğer bir profil çizmediniz. Şimdi rica ediyorum ya siz sesinizi kesin ya da sizi yayından alacağım" deyip Savcı Sayan'ı yayından aldı.

REKLAM DÖNÜŞÜ ÖZÜR DİLEDİ

Cabas, reklam arasına gitti. Mirgün Cabas, reklam dönüşünde ise olanlar için izleyicilerden özür diledi.

Mirgün Cabas ve Savcı Sayan Canlı Yayında Birbirine Girdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Mirgün Cabas ve Savcı Sayan Canlı Yayında Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (205)

  • İZMİR: AĞZINA SAĞLIK SAVCI ALMAN SERMAYESİ CEVABINI ALDI 45 41 Yanıtla
  • AKLLLL: NEYİ PAYLAŞAMIYORSUNUZ BU ÜLKEDE NE AKP KLACAK İNŞALLAH NEDE CHP YENİBİR HAREKET BEKLİYORUZ MİLLİYETÇİ İSLAMCI YENIBIR HEREKET 22 49 Yanıtla
  • tekirdagli: ADAMSİN SAYANNNN 44 24 Yanıtla
  • Onuncu köy: “Mirgun çabas“ bu nasıl isim la böyle. Zaten isme bak, bu isimli birinden memlekete fayda gelir mi Savcı Sayan doğruları yüzüne vurun sunucunun kimyası bozuldu. Bu ve bunun gibiler bugüne kadar gerçekler yüzüne vurulmuş için rahat rahat at kosturup medyada algı operasyonu yapıyorlardı. Bunların sahibine bak, emellerine bak, yaptıklarına bak... Bunlar “kurşun asker“. Objektiflere tahammülüleri yok. Vatani her platformda satan hainler Gerçekler böyle acıdır işte. Ya bu ülkeyi seveceksiniz ya da Defolup gideceksin 14 48 Yanıtla
  • tırı vırı: doğan medya grubundan bugüne kadar bu ülkenin menfaatine ne olmuş ki bundan sonra olacak. 38 23 Yanıtla
  • Hadi be: İşte CNN bu, Doğan grubu bu. Sırtlanlar sürüsüne söylüyorum Kime yalakalık yaptığınızı görün. HELAL OLSUN SAVCI SAYAN sana. Dobra dobur adamsın. 30 27 Yanıtla
  • Samsunlu: He he ev sahibine bak, korkudan misafiri yayından attı. 38 14 Yanıtla
  • Haff: Helal mirgün cabasa kapağı cuk diye koymuş 19 33 Yanıtla
  • Üg: Mirgün CABAS ı ve medya guruplarının haddini bildirecek biri çıktı Tam hakettiği gibi cevaplad savcı bey Ağzına sağlık 29 22 Yanıtla
  • cCc: helal olsun Mirgün Cabasa cukka oturtmuş lafları 27 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement