Moldova Cumhurbaşkanı Timofti Onuruna Akşam Yemeği - Son Dakika
Güncel

Moldova Cumhurbaşkanı Timofti Onuruna Akşam Yemeği

Moldova Cumhurbaşkanı Timofti Onuruna Akşam Yemeği

Timofti: “Sayın milletvekilimize verilmiş olan madalyayla çevremizdeki ülkelere gerçek bir işbirliği örneği gösterdik“ AK Parti İstanbul Milletvekili Safi: “Bundan sonra bu nişanın bana çok büyük bir mesuliyet yüklediğinin farkındayım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk ve Moldova haklarının.

17.12.2013 22:06

Moldova Cumhurbaşkanı Nicolae Timofti, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi'ye verdikleri devlet nişanı madalyasıyla çevredeki ülkelere gerçek işbirliği örneği  gösterdiklerini söyledi.

Moldova'nın Ankara Büyükelçiliği tarafından Ankara Palas'ta Cumhurbaşkanı Timofti'nin onuruna yemek düzenlendi. Yemeğe Moldova'nın Ankara Büyükelçisi Igor Bolboceanu, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, TBMM Moldova Dostluk Grup Başkanı Yüksel Özden, TBMM Dış İlişkiler Başkanı Bahadır Yakut ve Uluslararası Karadeniz Hazar İşbirliği Vakfı Genel Başkanı İsmail Safi'nin yanı sıra birçok milletvekili katıldı.

Yemeğin açılışında konuşan Timofti, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi'ye verilen devlet nişanına değinerek  "Sayın milletvekilimize verilmiş olan madalyayla çevremizdeki ülkelere gerçek bir işbirliği örneği gösterdik. Milletvekilimizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Moldova'nın çok genç bir ülke olduğunu belirten Timofti,  dünya çapında lider olan ülkelerin tecrübesine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Moldova devlet nişanına layık görülmekten gurur duyduğunu dile getiren AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi ise "Bundan sonra bu nişanın bana çok büyük bir mesuliyet  yüklediğinin farkındayım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk ve Moldova haklarının dostluğu ve kardeşliği için daha büyük bir çaba sarfedeceğim" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Moldova Cumhurbaşkanı Timofti Onuruna Akşam Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement