Motosikletçiler Umut Olmak İçin Yola Çıktılar - Son Dakika
Güncel

Motosikletçiler Umut Olmak İçin Yola Çıktılar

Motosikletçiler Umut Olmak İçin Yola Çıktılar

Türkiye Motosiklet Federasyonunun organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlediği Ankara–Antalya arası motosiklet turu başladı.

28.09.2013 10:26  Güncelleme: 10:35

Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığının destekleri ile "Organ Bağışlarımızla Umudunu Kaybedenlere Umut Olmak Üzere Yola Çıkıyoruz" sloganı ile gerçekleştirilmekte olan turda sırası ile Kocaeli, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Muğla illerinden geçilmesi ve 28 Eylül 2013 Cumartesi günü Antalya'da yapılacak basın açıklaması ile sona erdirilmesi planladı.

Gönüllülerin katılımı ile gerçekleşen turda motosiklet kafilesi aynı gün saat 16'da Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'ne ulaştı ve burada Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu ve İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Mürsel Durmaz tarafından karşılandı. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Demirci, Kocaeli İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Pınar Özkır Sönmez, KOÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Yavuz Taşkıran'ın da katıldığı karşılama sırasında İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Mürsel Durmaz tarafından organ bağışının önemi ve gerekliliği konusunda açıklama yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan organ bağışı standı önünde gerçekleştirilen açıklamada, halkın bu konuda bilinçlendirilerek özellikle kadavra verici sayısının artırılmasının önemi vurguladı. Açıklamanın ardından tur kafilesi Kocaeli Üniversitesi'ndeki yemek ikramının ardından İstanbul'a gitmek üzere ilimizden ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Motosikletçiler Umut Olmak İçin Yola Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement