Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4'ü terör örgütü üyesi 46 kişinin yakalandığını bildirdi.
MSB'den yapılan açıklamada, hudutların güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelenin sürdüğü vurgulandı.
Açıklamada, "Hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan'a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 46 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede bu şahıslardan 3'ünün terör örgütü PKK/PYD- YPG, 1'inin de FETÖ mensubu olduğu belirlendi." ifadelerine yer verildi.
Son Dakika › Güncel › MSB: Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçmeye çalışan 46 kişi yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.