Muğla'da 15 Temmuz Yürüyüşü ve Sergi Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Muğla'da 15 Temmuz Yürüyüşü ve Sergi Düzenlendi

Muğla\'da 15 Temmuz Yürüyüşü ve Sergi Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılanlar mehter takımı eşliğinde Türk bayraklarıyla yürüdü. Turistler de yürüyüşü ilgiyle izledi. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Vatandaşlar 15 Temmuz video gösterimini izledikten sonra sergiyi gezdi. Etkinliğe Muğla Valisi, milletvekilleri, Cumhuriyet Başsavcısı ve diğer yetkililer katıldı.

15.07.2023 22:11  Güncelleme: 22:13

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunulan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yürüyüş düzenlendi.

Kemal Seyfettin Bulvarı'nda mehter takımı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe katılanlar, mehterana eşlik etti.

Yoldan geçen ve otellerinin balkonlarına çıkan turistler, yürüyüşü ilgiyle izledi.

Meydanı dolduran kalabalık, ellerindeki Türk bayraklarıyla çalınan marşlara eşlik etti.

Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar, daha sonra 15 Temmuz video gösterimini izledi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından vatandaşlar, Atatürk Meydanı'nda FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi. Sergideki fotoğraflara vatandaşlar ve yabancı turistler ilgi gösterdi.

Muğla Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen etkinliğe Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Necip Cengiz Eker'in babası Nihat Eker, Muğla İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da 15 Temmuz Yürüyüşü ve Sergi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement