Muğla'da Mantar Toplamak İçin Giden Yaşlı Adam Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Mantar Toplamak İçin Giden Yaşlı Adam Kayboldu

Muğla\'da Mantar Toplamak İçin Giden Yaşlı Adam Kayboldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Ali Başaran, mantar toplamak için gittiği ormanda kayboldu. Başaran'ın bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği gönüllüleri, AKUT Bodrum ve Mahalle Afet Gönüllüleri ile Başaran'ın yakınları da arama çalışmalarına katıldı.

31.12.2023 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Ali Başaran (80), mantar toplamak için gittiği ormanda kayboldu. Başaran'ın bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Çırkan Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak'taki evinden dün sabah saatlerinde çıkan Ali Başaran, yakındaki ormana mantar toplamaya gitti. Hava kararmasına rağmen Başaran eve dönmedi. Ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Durum Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirildi. AFAD'dan gelen ihbar üzerine Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği gönüllüleri, harekete geçti. Ekipler, Başaran'ın gittiği güzergahta gece saatlerinde arama kurtarma çalışması başlattı. Arama kurtarma çalışmalarına AKUT Bodrum ve Mahalle Afet Gönüllüleri ile Ali Başaran'ın yakınları da katıldı. Ormanda arama kurtarma çalışmalarının geniş bir alanda sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Mantar Toplamak İçin Giden Yaşlı Adam Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement