Nehirde cesedi bulunan 2 çocuk babası şahsın katili eşinin sevgilisi çıktı - Son Dakika
Güncel

Nehirde cesedi bulunan 2 çocuk babası şahsın katili eşinin sevgilisi çıktı

Amasya'da geçen yıl başından vurularak öldürülen Muhammet Burhan (27) cinayetiyle ilgili olarak eşi Fatma Burhan (25) ile ilişkisi olduğu belirlenen Selami Şen (33) gözaltına alındı. Selami Şen, tutuklanırken Fatma Burhan'ın ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

04.10.2022 12:41  Güncelleme: 14:29

Amasya'da evli ve 2 çocuk babası Muhammet Burhan, Yeşilırmak nehri kıyısında başından tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Cinayetin aydınlatılması için sürdürülen soruşturmada yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından Muhammet Burhan'ın eşi Fatma Burhan'ın seralarında çalışan işçi Selami Şen ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

JANDARMA GÖZALTINA ALDI

Fatma Burhan'ın Selami Şen ile sürekli görüştüğü ve yazıştığı belirlendi. Fatma Burhan'ın ve Selami Şen, jandarma tarafından önceki gün cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Selami Şen, 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken Fatma Burhan'ın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Nehirde cesedi bulunan 2 çocuk babası şahsın katili eşinin sevgilisi çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nehirde cesedi bulunan 2 çocuk babası şahsın katili eşinin sevgilisi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ahmet natik Alemdar: Jandarma eve arama yapmaya gidiyor ,önceden haber veriyor ,bu işi soruşturma yapamayan kişiler olaya baktığı için uzadı, aslında 24 saatlık iş. Utanmadan adam ölür ölmez kadına çökmüş. 28 21 Yanıtla
  • Oğuz Kuru: gazetecilikte zor meslek kadına niye aldattın katile niye öldürdün 20 2 Yanıtla
  • erdemir : hüseyin kağt.n bir şarks var zaten belliydi diye 18 0 Yanıtla

Advertisement