Muhtarlardan Bilgisayar Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Muhtarlardan Bilgisayar Teşekkürü


Muhtarlardan Bilgisayar Teşekkürü

Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden muhtarlar, son teknolojiyle yenilenen bilgisayarları için teşekkür etti

31.05.2011 13:21

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Yoldaş ile yönetimini kabul etti. Yoldaş ile muhtarlar, Büyükşehir'in muhtarların ellerindeki bilgisayarları en yeni teknolojiyle donatılmış bilgisayarlarla yenilemesi nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN ZİYARET

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Yoldaş ile muhtarlar, geçtiğimiz günlerde Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etmiş ve muhtarlara daha önce verilen bilgisayarların teknolojik olarak eskidiğini ifade etmişti. Bunun üzerine Başkan Karaosmanoğlu da, Kocaeli genelinde muhtarlara verilen bilgisayarların yenilenmesi talimatını vermişti.

EMOS SİSTEMİYLE HIZLI İŞLEM

Başlatılan çalışmayla Büyükşehir tarafından 2006 yılında muhtarlara verilen bilgisayarlardan 260 muhtarın bilgisayarı yenilendi. Toplam maliyeti 260 bin TL olan bilgisayarlar, muhtarların vatandaşlara yönelik hizmetlerini daha hızlı yapmalarını ve kayıtlarında tutulmasına yarayan E-MOS (Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi) ile birçok veriye anında ulaşmalarını da sağlayacak. Kent genelinde geriye kalan muhtarlara da önümüzdeki dönemde yeni PC'leri verilecek.

NANO TEKNOLOJİ ÖZELLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki mahalle ve köy muhtarlıklarına, muhtarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere, internet hizmeti dâhil bilgisayar vermişti. 2006 yılında başlanan bilgisayar dağıtımı kapsamında 5 yılda 810 bilgisayar muhtarlara teslim edildi. Aynı zamanda bilgisayarların yanında Büyükşehir teknik personeli tarafından muhtarlara teknik destek verilerek, yaşadıkları sıkıntılar giderildi. Büyükşehir tarafından yenilenen bilgisayarlar, mini PC özelliği taşıyacak, 45 nm teknolojili, en az 1,8 Ghz ve 1 mb önbellekli ve dual core 510 modeli olan bilgisayarlarda 2048 MB kapasitesinde DDR3 ram bellek ve 250 GB SATA hard disk bulunuyor.

MUHTAR DA, VATANDAŞ DA MEMNUN Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Yoldaş ile muhtarlar da yenilenen bilgisayarlar ve Büyükşehir'in kendilerine verdiği destek için teşekkür etmek amacıyla Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür amacıyla bir hediye getiren Yoldaş ile muhtarlar, ''Siz bizim muhtarlık binalarımızı güzelleştirdiniz. Bilgisayarlarımız da sizin talimatınızla yenilendi. Bu yöndeki talebimizi olumlu karşıladığınız ve bilgisayarlarımızı hızla yenilediğiniz için teşekkür ediyoruz. Böylece işlemlerimizi çok hızlı şekilde yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımız da bundan çok mutlu oluyor'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlardan Bilgisayar Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement