Namaz kılarken kalp krizi geçirdi kimse yardım etmedi - Son Dakika
Güncel

Namaz kılarken kalp krizi geçirdi kimse yardım etmedi

İstanbul Kurtköy'de bir camide namaz kılan bir kişi o anda kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçirdiği sırada hayatını kaybeden kişiye cemaatin yardım etmemesi kameralara yansıdı.

26.09.2019 08:28  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kurtköy'de bir camide ilginç bir olay yaşandı. Camide namaz kıldığı sırada bir kişi kalp krizi geçirdi. Namaz sırasında yere düşen kişiye yardım edilmemesi dikkat çekti.

NAMAZA DEVAM ETTİLER

Bir camide cemaatin namaz kıldığı sırada içlerinden bir kişi kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Kalp krizi geçiren yaşlı adamın durumuna rağmen cemaat namaz kılmaya devam etti. Haber Global'in haberine göre yere yığılan yaşlı adam camide hayatını kaybetti.

Yerde uzun süre kaldıktan sonra namazını bitiren iki kişi yaşlı adama yardım etti. Daha sonra namazı biten bütün cemaat yaşlı adamın etrafında toplandı.

Namaz kılarken kalp krizi geçirdi kimse yardım etmedi

Son Dakika Güncel Namaz kılarken kalp krizi geçirdi kimse yardım etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (242)

  • Adanalı: İslam dini bu değil. 63 33 Yanıtla
    Yaprak: islam dini nasıl peki hemşerim 37 24 ...)): Bunu söyleyen adanalı 0 0
  • ayaz: hepiniz cennetliksiniz adam dibinizde öldü 51 21 Yanıtla
  • mehmet yağız: namaz ölüm dahi gelse bile terk edilmez bu ALLAHIN emridir yalnız orada arkadan gelen namaza başlamamış insanlar var onlar yardım eder sonrada namazını kaza edebılır dı bu daha makul bır davranış olurdu ALLAH rahmet eylesın ALLAHın huzurunda evınde vefat etmış cennet mekan olsun 13 28 Yanıtla
    Boz Ayı: Mehmet yagiz a soru; tutamadin gaz cikarttin veya egilmekten ötürü burnun dan kan geldi, ne olacak? 4 4 Yağıza: Ayeti yazsana terk edilemeyeceğine dair tabi düşen sen veya yakının değil ezberden ayet oku 4 0 dobur: ölüm gelen zaten terk edemez ölüyorr ölüyorr. ama diğer kendine ölüm gelmeyen cemaat yardım etmezse asıl manen ölüm onlara gelmiş demek... 1 1 hadi ya: sen tam bir kara cahilsin.. Namaz kılıyorsan bile için boş senin. Sanki Rabbimizin senin namazına ihtiyacı var da.Bırak namazı sonra yine kılarsın. Birine yardım ettin diye Allah sana bubyüzden kızacak mı. dinimiz bu kadar sert mi.Sen ve senin gibi cahiller yüzünden bu müslüman toplumlar asla ışlah olamıyor. Kahrolsun cehalet. 1 1 Nisa 4102 Bedir savaşı: Ordunun yarısının namaz kılması kalan yarısının savaşması ile ilgili ayet ezber yapma 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement