Nazilli Belediyespor Burak'ı Kiralayacak - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor Burak'ı Kiralayacak

Nazilli Belediyespor Burak\'ı Kiralayacak

Dış transferde şu ana kadar 10 futbolcuyu renklerine bağlayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor, Akhisar Belediyespor'un genç orta saha oyuncusu Muhammed Burak Taşdemir'i kiralayacak.

14.07.2016 14:52

Dış transferde şu ana kadar 10 futbolcuyu renklerine bağlayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor, Akhisar Belediyespor'un genç orta saha oyuncusu Muhammed Burak Taşdemir'i kiralayacak. Basın Sözcüsü Özgen Türker, Burak için Akhisar yönetimi ile görüşmelerin sürdüğü bilgisini vererek, "Oyuncuyu 1 sezonluğuna kadromuza katmak istiyoruz. Hafta sonuna kadar transfer netleşecek" dedi.

Futbola Yolspor'da başlayan 23 yaşındaki futbolcu, Varsakspor, Keçiören, Antalyaspor ve Kadriyespor'da amatör olarak oynadıktan sonra 2011 yılında İskenderunspor 1967'de profesyonelliğe adım attı. Siirtspor ve Pazarspor formalarını da terleten Burak 2014-15 sezonunda transfer olduğu Akhisar Belediyespor'a hiçbir resmi maçta görev yapamadı. Burak, son iki sezonda Kocaeli Birlikspor ve Sivas Belediyespor'a kiralık verildi.

Fotoğraflı

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor Burak'ı Kiralayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement