Nevin Ateş İçin İstanbul Üniversitesi'nde Tören Düzenlendi.... - Son Dakika
Güncel

Nevin Ateş İçin İstanbul Üniversitesi'nde Tören Düzenlendi....

Nevin Ateş İçin İstanbul Üniversitesi\'nde Tören Düzenlendi....

Haber Arzu KAYA - Kamera İdris TİFTİKÇİ İstanbul DHA Cuma günü kanser hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nevin Ateş için rektörlük binası önündeki bahçede tören düzenlendi.

17.05.2015 12:15

Haber Arzu KAYA - Kamera İdris TİFTİKÇİ İstanbul DHA

Cuma günü kanser hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nevin Ateş için rektörlük binası önündeki bahçede tören düzenlendi.

CANLA BAŞLA HAYATA TUTUNUYORDU

Merhum Gazeteci- Yazar Prof. Dr. Toktamış Ateş'in eşi Nevin Ateş için İstanbul Üniversitesi rektörlük binası bahçesinde düzenlenen törene ailesi, sevenleri ve öğrencileri katıldı. Nevin Ateş'in Türk bayrağına sarılı tabutu önünde taziyeleri Ateş'in kızı Ayşegül Ateş kabul etti. Anma töreninde konuşma yapan ÖDP eski Genel Başkanı Ufuk Uras, Miraç Kandili gününde Ateş'i kaybettiklerini belirterek, Hastaneye en son ziyaretine gittiğimde seçimleri merak ediyordu. Şakalaştık. 'Acaba' dedi 'Aday olsa mıydım' Canla başla hayata tutunuyordu. Türkiye'de 'Siyasal Yaşam' adlı bir doktora dersi veriyordu hasta yatağında. Dersinin boş kalmasını istemedi, dersine girmemi rica etti. Tabi sen merak etme dedim. Binlerce, yüzlerce öğrenci yetiştirdi. İstanbul Üniversitesi onun için büyük bir aileydi. Trakya'nın güzel, dirençli insanını bir kere daha sevgi ve saygıyla selamlıyorum dedi. Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ise Onun anılarını yaşatmaya çalışacağız. Onu çok severdim. Sevgi ile uğurluyoruz. Başımız sağolsun diye konuştu. Nevin Ateş için öğle vakti Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevin Ateş İçin İstanbul Üniversitesi'nde Tören Düzenlendi.... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement