Nevin Yanıt'ın Tek Hedefi Rio - Son Dakika
Güncel

Nevin Yanıt'ın Tek Hedefi Rio

Nevin Yanıt\'ın Tek Hedefi Rio

Dha SPOR-Nevin Yanıt'ın tek hedefi RioTek hedefim Avrupa şampiyonası'nda derece alarak Rio'ya gitmekSalon Dünya Şampiyonasınına gidebilmek için dün ve bugün, 60 metre engelli yarışında baraj geçmek için piste çıkan milli atlet Nevin Yanıt dünya barajını geçemedi.

07.03.2016 17:38

Dha SPOR- Nevin Yanıt'ın tek hedefi Rio

Tek hedefim Avrupa şampiyonası'nda derece alarak Rio'ya gitmek

Salon Dünya Şampiyonasınına gidebilmek için dün ve bugün, 60 metre engelli yarışında baraj geçmek için piste çıkan milli atlet Nevin Yanıt dünya barajını geçemedi.

Cezası sonrası 3 yıl pistlerden uzak kalan Milli Atlet Nevin Yanıt dün ve bugün, İstanbul Ataköy'de bulunan Aslı Çakır Alptekin Salonu'nda düzenlenen Türkiye Çoklu Branşlar ve Salon Olimpik Baraj Yarışmaları'nda iki defa baraj denemesi yaptı. Yanıt, dünkü denemesinde 60 metre engelli müsabakalarının ilk koşusunda 8.37, ikinci koşusunda ise 8.35'lik derece elde etti. Yanıt elde ettiği bu dereceler ile Dünya Salon Şampiyonası'na katılım barajını geçememişti.

Dün gece federasyona tekrar dilekçe vererek bugün piste çıkan milli atlet, 8.00 olan Dünya salon barajını tekrar denedi fakat yine başaralı olamadı. 60 metre engelli koşusunda 8.47 koşan Yanıt, 17-20 Mart tarihleri arasında Amerika'da yapılacak olan Salon Dünya Atletizm Şampiyonasına gitme hakkını kaybetti.

NEVİN YANIT'IN TEK HEDEFİ RİO

Rio Olimpiyatlar için Avrupa Şampiyonasına hazırlanmaya başlayan Yanıt, olimpiyat kotası için bu şampiyonada 100 metre engelli koşacak.

7-12 Temmuz tarihleri arasında Amsterdam'da yapılacak olan Avrupa Atletizm şampiyonasında 13.00 olan barajı olimpiyat barajını geçmek için koşacak olan milli atlet Nevin Yanıt Benim tek hedefim Avrupa Şampiyonası'nda derece yaparak olimpiyat kotası almak ve Rio'da koşmakdedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevin Yanıt'ın Tek Hedefi Rio - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement