Nike Brezilya Milli Takımı'nın Yeni Formasını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Nike Brezilya Milli Takımı'nın Yeni Formasını Tanıttı

Nike Brezilya Milli Takımı\'nın Yeni Formasını Tanıttı

Yeni formalardaki Samba Gold sarısı, 1970'te Meksika'da gerçekleşen ve ilk kez renkli yayın yapılan şampiyonada giyilen sarı ile aynı rengi taşıyor.

22.03.2018 13:53

Nike, Brezilya Milli Takımı için tasarladığı yeni formaları tanıttı.

Nike; Talisca, Neymar, Dani Alves ve Thiago Silva gibi yıldızlardan oluşan Brezilya Milli Takımı'nın bu yaz Rusya'da giyeceği formaları tanıttı. Yeni formaların sarısı, 1970 yılında yaşanılan şampiyonluktaki Samba Gold sarısının rengini taşıyor.

Ülke bayrağındaki yuvarlak şeklin etrafından yayınlar ışınların olduğu bir desen hem iç saha hem de deplasman kitlerinin iç boyun kısmında görünüyor. Anlamı "senin seçimin" olan "você é a seleção" cümlesi tasarımın çeşitli yerlerine yazılmış.

İç saha -forması kazanılan dünya şampiyonluklarından biri olan 1970 yılında Meksika'daki şampiyonluğu hatırlatan şekilde daha parlak, daha çarpıcı bir renkten oluşuyor.

Deplasman kitinde ise takımın armasından saçılan yıldız deseni takım tarihindeki iki önemli ilkin öyküsünü anlatıyor. Birincisi 1958 yılında İsveç'e karşı ilk kez giyilen mavi forma. İkincisi ise, bu maçı kazanarak alınan ilk yıldız.

İç saha kitinde bulunan Samba Gold renk seçeneğindeki Milli Marş Ceketi (en solda) gerçek bir milli kimlik duygusu taşıyor. 2018 Brezilya Milli Takımı koleksiyonu antrenman kıyafetleri, maç öncesi kıyafetler ve Milli Marş Ceketiyle 23 Mart'ta nike.com'da olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nike Brezilya Milli Takımı'nın Yeni Formasını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement