Nıke Women Week Istanbul - Son Dakika
Güncel

Nıke Women Week Istanbul

Nıke Women Week Istanbul

Nike, bu sene farklı seviyedeki kadın sporcuları desteklemek, yeni deneyimler yaşatmak amacıyla koşu ve antrenmanlardan oluşan Nike Women Victory Tour ve Nike Women Week etkinliklerini düzenliyor.

27.01.2016 14:44  Güncelleme: 14:50

25-28 Ocak tarihleri arasında Mac Kanyon'da her gün 2 seans yapılacak N+TC antremanlarıyla başlayacak Nike Women Week; 29 Ocak'ta Esma Sultan Yalısı'nda tüm gün gerçekleştirilecek enerji dolu bir spor deneyimi için İstanbul'a uğruyor.

Dünyada yarım milyon kadın, 2015 Nike Kadın Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen yarı maraton, 10K koşusu ve Nike Training Club (NTC)'da pek çok zafer kazandı. Nike, bu sene de her seviyeden kadın sporcuları desteklemek, yeni deneyimler yaşamalarını sağlamak amacıyla koşu, antrenmanlardan oluşan Nike Women Victory Tour ve Nike Women Week etkinliklerini dünya çapında düzenleyecek. 25-28 Ocak tarihleri arasında Mac Kanyon'da bütün hafta sürecek N+TC antremanlarıyla başlayacak Nike Women Week; 29 Ocak'ta Esma Sultan Yalısı'nda tüm gün gerçekleştirilecek sürecek enerji dolu bir spor deneyimi için İstanbul'a uğruyor.

İsmini kanatlı zafer tanrıçası Nike'dan alan Nike Women Victory Tour, tüm dünyada, kadınlar için düzenlenen en büyük etkinlik serisi olma özelliğine sahip. Nike Women Victory Tour, spor aracılığıyla kişisel zaferler elde etme, kendini geçmeyi teşvik etme ve atletlere yeni zorluklarla başa çıkma konusunda ilham veriyor.

13 Mart'ta Japonya'nın Nagoya kentinde başyalacak olan tur, 10K koşuları, Nike+ Run Club maratonları ve 5 saat sürecek Nike Training Club antremanları gibi bir çok farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak. Eylül ayına kadar devam edecek olan 2016 turu, Rio de Janeiro, Şangay ve Los Angeles gibi pek çok şehre uğrayacak.

Tur boyunca, kültürel bağlantılar kurmak ve atletler arası iletişimi güçlendirmek amacıyla NRC'da yeni derslerin yanı sıra koşucular için koçlarına erişim ve ürün denemeleri gibi çeşitli servisler de sunulacak. Tüm bunlarla eş zamanlı olarak NTC'nin bulunduğu şehirlerde atletler için enerjisi yüksek antrenmanlar düzenlecek. Bu antremanlarda yogadan spinning'e ve boksa kadar uzanan pek çok yeni ve heyecan verici program da yer alacak.

Nike, katılımcıların Nike Women Victory Tour'a başlangıç yapmaları için belirli şehirlerde 25-29 Ocak tarihlerinde Nike Women Week etkinlikleri düzenlenecek. Nike Women Week etkinliklerinin gerçekleşeceği diğer şehirler ve İstanbul'daki aktiviteler için detaylı bilgi için nike.com/istanbul adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nıke Women Week Istanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement