Nişantaşı'nı James Bond'lar Bastı - Son Dakika
Güncel

Nişantaşı'nı James Bond'lar Bastı

Nişantaşı\'nı James Bond\'lar Bastı

Sony Xperia'nın Bond serisi akıllı telefonlarından Xperia ion'un Türkiye tanıtımı, James Bond ve Bond kızı kostümlü dansçıların aksiyon dolu muhteşem şovuyla Nişantaşı'nda gerçekleştirildi.

03.11.2012 17:58

Sony Xperia'nın Bond serisi akıllı telefonlarından Xperia ion'un Türkiye tanıtımı, James Bond ve Bond kızı kostümlü dansçıların aksiyon dolu muhteşem şovuyla Nişantaşı'nda gerçekleştirildi.

Tüm dünyada James Bond serisinin yeni filmi Skyfall ile lanse edilen Sony Xperia'nın Bond serisi akıllı telefonlarından Xperia ion için Nişantaşı'nda bir gösteri gerçekleştirildi. Abdi İpekçi Caddesi'nde James Bond ve Bond kızı kostümlü dansçılar, James Bond filmlerindeki aksiyon sahnelerini aratmayacak bir şova imza attılar. Madonna ve Rihanna gibi pek çok dünya starıyla çalışan koreograf Nathalie Marrable tarafından hazırlanan şovda dansçılar, özel kostüm ve James Bond film müzikleri eşliğinde izleyenleri büyüledi.

Bu yıl James Bond'un 50. yıl dönümü olduğunu belirten Sony Mobile Pazarlama Direktörü Aysun Şabanlı, bununla birlikte Sony ve James Bond işbirliğinin de 50. yılına girildiğini ifade etti. Bu nedenle farklı bir işe imza atmak istediklerini aktaran Şabanlı, "Sokağı bir film setine dönüştürerek, James Bond Skyfall'da kullanılan Sony Xperia serisinin yeni telefonu Xperia ion'un tanıtımını gerçekleştirdik. Sokaktaki insanların da dahil edilerek eğlenceli bir deneyim yaşatmayı arzuladık. 20 önemli dansçının sunduğu koreografiyi dünyaca ünlü isimler Madonna ve Rihanna ile çalışmış Nathalie Marrable hazırladı. James Bond filmlerinde olduğu gibi şıklık ve aksiyonu bir araya getirdik" diye konuştu.

"AKSİYON VE ŞIKLIĞI BİRLEŞTİRDİK"

Dünyaca ünlü isimlerin koreografilerini hazırlayan Nathalie Marrable ise, insanların şova olan ilgisinden memnun kaldıklarını dile getirdi. Bunun Türkiye'deki ilk şovu olmadığını, daha önce de çeşitli şovlara imza attığını belirten Marrable, "Bugün de Sony Xperia için bir şov hazırladık. Tabii ki ilhamımız yeni James Bond filmi Skyfall ve Sony'nin yeni Xperia telefonu oldu. Dansımızı iki günde hazırladık, 20 dansçı kullandık. Koreografide James Bond filmlerinin aksiyon sahnelerini ve Sony Xperia ion'un şıklığını birleştirdik. Halkın ilgisi çok güzel oldu. Nişantaşı'na gelenler bir sürprizle karşılaştı. Şovlarımız gün içinde devam edecek. İlgiden memnunuz" dedi.

Şovun ardından James Bond hayranları, özel olarak hazırlanan Xperia Ajan Oyunu'nda hız, aksiyon ve heyecan dolu bir yarışmaya katıldı. Her birinde farklı talimatların verildiği odalarda Xperia ion'un yardımıyla görevleri en hızlı şekilde tamamlamaya çalışan yarışmacılar, kıyasıya mücadele etti. Yarışma sonunda en hızlı olan yarışmacı günün James Bond'u seçilerek Sony Xperia ion kazanırken, ikinci James Bond filmleri DVD seti, üçüncü ise Skyfall sinema bileti kazandı. Kendini Bond gibi hissetmek isteyen herkese açık olan Xperia Ajan Oyunu, 17 Kasım'dan itibaren üç hafta sonu boyunca İzmir, Bursa ve Ankara illerinde devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nişantaşı'nı James Bond'lar Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement