Norbit Filmi - Son Dakika
Güncel

Norbit Filmi

Norbit Filmi

Norbit filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Norbit filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 17:57

“Adım Norbit Albert Rice. Yetim bir çocuğum…”

Golden Wonton Restaurant ve Yetimhanesine Bay Wong (Eddie Murphy) tarafından getirilen Norbit’in (Eddie Murphy) öyküsü böyle başlar. Küçük Norbit orada hayatının gerçek ruh ikizi Kate ile (Thandie Newton) karşılaşır. İkisi bir elmanın iki yarısı haline gelirler. Bu durum Kate’in evlat edinilmesi ve Norbit’i arkada bırakarak yetimhaneden ayrılmasına kadar böyle devam eder. Kate’in gidişinden sonra Norbit için yeni bir yaşam başlamıştır.

Yapayalnız, korkak bir çocuk olan 9 yaşındaki Norbit, bir gün okul bahçesinde üç irikıyım öğrencinin saldırısına uğrar. Yardımına koşan 10 yaşındaki Rasputia adlı güçlü kuvvetli bir kız (Eddie Murphy), onu saldırganların elinden kurtarır. Norbit ile Rasputia beraber büyürler, evlenirler. Norbit artık Rasputia’nın ailesinin üyesi olmuştur.

Norbit Karısı Rasputia' nın kardeşlerine ait inşaat şirketinde çalışarak hayatını devam ettirir. Fakat karısı ve kardeşlerinden çok çekmektedir.

Zavallı Norbit’in hayatı tam bir kısır döngü içerisinde sürüp giderken yetimhanedeki eski gözdesi Kate’in Boiling Springs’e geri dönmesiyle dramatik bir değişim başlar. Kate artık çok güzel ve alımlı bir kadın olmuştur. Boiling Springs’e dönüş amacı, emekliye ayrılan Bay Wong’tan yetimhaneyi satın almaktır. Ancak dolandırılmak üzere olduğunun farkında değildir. Görünüşte ona tapar gibi davranan nişanlısı Deion (Cuba Gooding Jr) düzmece işler peşindedir.

Ancak Norbit de artık bazı gerçeklerin farkına varmış, Boiling Springs’te yanlış işlerin dönmekte olduğunu görmüştür. Kate’e beslediği güzel duyguların yeniden canlanmasıyla birlikte o güne kadar hiç bilmediği bir özgüven kazanır. Artık mazlum/ezilmiş rolünü reddetmektedir.

Yönetmen: Brian Robbins

Senaryo: Jay Scherick, Charles Q. Murphy, Eddie Murphy

Oyuncular: Mighty Rasta, Clifton Powell, Terry Crews, Thandie Newton, Eddie Murphy

Filmin Türü: Romantik, Komedi,

Orijinal Adı: Norbit

Yapımcı Firma: Davis Entertainment [us]

Yapım Yılı: 2007

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 102 dk.

Resmi Sitesi: http://www.meetnorbit.com/

Dağıtıcı Firma: UIP Filimcilik

Vizyon Tarihi: 13.04.2007

Son Dakika Güncel Norbit Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement