Nurdağı'nda 456 konutun kaba inşaatı tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Nurdağı'nda 456 konutun kaba inşaatı tamamlandı

Nurdağı\'nda 456 konutun kaba inşaatı tamamlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 26 bloktan oluşan 456 konutun kaba inşaatının tamamlandığını duyurdu. Özhaseki, depremden en çok etkilenen ilçelerden biri olan Nurdağı'nda toplam 2 bin 909 konutun inşasının hızla devam ettiğini belirtti. Bölgenin yöresel mimarisine uygun olarak yapılan konutlar, depremzede kardeşlere sağlam ve güvenli bir yaşam sunmayı hedefliyor.

13.07.2023 12:08

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'in Nurdağı içesinde 26 bloktan oluşan 456 konutun kaba inşaatının tamamlandığını duyurdu.

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki kalıcı konutlarla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Özhaseki, depremden en çok etkilenen ilçelerden Nurdağı'nda konutların hızla yükseldiğini belirterek, "Nurdağı'nda yapmayı planladığımız; 400'ü köy evi olmak üzere toplam 2 bin 909 konutumuzun inşasını hızla sürdürüyoruz. Bölgenin yöresel mimarisine uygun olarak yaptığımız, 26 bloktan oluşan 456 konutumuzun ise kaba inşaatını tamamladık. Depremzede kardeşlerimiz hiç merak etmesinler. Sağlam ve güvenli yuvalarını en kısa sürede inşa ederek onlara teslim edeceğiz" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nurdağı'nda 456 konutun kaba inşaatı tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement