Nusaybin'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı

Nusaybin\'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde iki aile arasında anız yakma nedeniyle çıkan, silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 12 kişi yaralandı.

29.06.2011 13:15

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde iki aile arasında anız yakma nedeniyle çıkan, silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 12 kişi yaralandı. Kavga, yaralıların tedavisinin sürdüğü hastane bahçesinde de devam etti. Polis, kavgayı ayırmak için havaya ateş açtı.

Olay, dün akşam saat 22. 30 sıralarında Çölova Köyü'nde meydana geldi. Osmanoğlu ailesinden biri buğday tarlasındaki anızları yaktı. Demir ailesinin üyeleri ise anızları yakan kişi ile bu nedenle tartışmaya başladı. Tartışma, iki ailenin diğer fertlerinin karışması üzerine silah ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Av tüfeklerinin kullanıldığı kavgada, 52 yaşındaki Hüseyin, 46 yaşındaki Seyran, 28 yaşındaki Kahraman, 22 yaşındaki Cengiz ve 14 yaşındaki Sadam Osmanoğlu ile adları öğrenilemeyen 7 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, Nusaybin ve Kızıltepe'deki hastanelerde tedavi altına alınırken, taraflar bu kez de Nusaybin Devlet Hastanesi bahçesinde kavga etmeye başladı. Polis, kavgayı ayırmada zorlanınca havaya ateş etmek zorunda kaldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MAB - Mardin/ Nusaybin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement