Nusaybin'de su tahliyesi için kullanılan boruda mahsur kalan köpek ve yavruları kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de su tahliyesi için kullanılan boruda mahsur kalan köpek ve yavruları kurtarıldı

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde su tahliyesi için kullanılan boruda mahsur kalan anne köpek ve 5 yavrusu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, öğle saatlerinde Nusaybin'e bağlı Aydınlar Çiftlik köy mevksiinde meydana geldi. Yol altından geçen su tahliye borusunda 5 yavrusunu doğuran köpek yavruları birlikte su baskını nedeniyle mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların fark etmesi üzerine durum itfaiyeye bildirildi. Kısa sürede gelen ekipler suyu tahliye etti. 4 köpeğin kurtarıldığı olayda suyun azaldığını fark eden anne köpek de bir yavrusunu çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

16.11.2023 19:35

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde su tahliyesi için kullanılan boruda mahsur kalan anne köpek ve 5 yavrusu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, öğle saatlerinde Nusaybin'e bağlı Aydınlar Çiftlik köy mevksiinde meydana geldi. Yol altından geçen su tahliye borusunda 5 yavrusunu doğuran köpek yavruları birlikte su baskını nedeniyle mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların fark etmesi üzerine durum itfaiyeye bildirildi. Kısa sürede gelen ekipler suyu tahliye etti. 4 köpeğin kurtarıldığı olayda suyun azaldığını fark eden anne köpek de bir yavrusunu çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. (DHA)

Nusaybin\'de su tahliyesi için kullanılan boruda mahsur kalan köpek ve yavruları kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de su tahliyesi için kullanılan boruda mahsur kalan köpek ve yavruları kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement