O Ses Yine Jüriyi Mest Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

O Ses Yine Jüriyi Mest Etti

O Ses Yine Jüriyi Mest Etti
16.10.2012 10:18  Güncelleme: 11:11

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran ve tartışmalı bir şekilde elenen yarışmacı yine yıktı geçti.

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran ve tartışmalı bir şekilde elenen Çağrı Emrah Yıldırım yarışmanın yeni sezonuna da damga vurdu. Jüri üyeleri Çağrı Emrah Yıldırım'ı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

AVŞAR ONU ELEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Hülya Avşar'ın takımında yer alan ve elenmesi büyük tatışmalara sebep olan Çağrı Emrah Yıldırım bu sezon da yarışmanın favorileri arasında yerini aldı. Yarışmacı İbrahim Tatlıses'le hafızalarda yer edinen 'Mutlu ol yeter' şarkısını seslendirdi.

KAZANAN MURAT BOZ OLDU

Eski yarışmacının sesini duyan ünlüler beğendi ve hepsi butona bastı. Karşılarında geçen yılın yarışmacısı Çağrı Emrah Yıldırım'ı görünce ne yapacaklarını şaşırdılar. Jüri arasında büyük bir çekişme başladı ve kazanan genç kızların sevgilisi Murat Boz oldu.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel O Ses Yine Jüriyi Mest Etti - Son Dakika


Advertisement