Ödüllü Film Pamuk Prenses TV'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Ödüllü Film Pamuk Prenses TV'de İlk Kez D-Smart'ta

Ödüllü Film Pamuk Prenses TV\'de İlk Kez D-Smart\'ta

Grimm Kardeşlerin meşhur romanını bambaşka bir atmosfere taşıyan, Pablo Berger'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Pamuk Prenses, TV'de ilk kez D-Smart'ta!

29.01.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Grimm Kardeşlerin meşhur romanını bambaşka bir atmosfere taşıyan, Pablo Berger'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Pamuk Prenses, TV'de ilk kez D-Smart'ta! Sinemanın kökenlerine de bir saygı duruşu niteliğinde olan, siyah-beyaz, sessiz çekilen ve üzerine oldukça etkileyici müzikler bestelenen film, 29 Ocak Çarşamba günü, saat 21.45'de D-Smart 3. Kanal Moviesmart Fest'te film tutkunları ile buluşacak.

Sony Pictures, MGM, The Walt Disney Company, gibi dünyanın dev stüdyolarıyla anlaşmalar imzalayan D-Smart, abonelerinin talepleri doğrultusunda TV'de ilk kez ayrıcalığıyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

2012 yılında İspanya'nın En İyi Yabancı Film Oscar'ına aday gösterilen film, aynı zamanda European Film Awards ve Goya Awards'ın da olduğu yarışma ve festivallerden toplamda 35 ödül ve 32 adaylık kazanmıştır.

Sinemanın kökenlerine saygı duruşu

1920'lerin Sevilla'sında Carmen, tüm çocukluğunu zalim üvey annesi Encarna'nın zulmü altında geçirmiştir. Yaşadığı baskılardan bunalan genç kadın, çareyi kaçmakta bulur. Yaşadığı travmaları unutturacak yeni maceralara ihtiyacı vardır ve kendisini tamamen farklı bir yaşamın içinde bulur. Tesadüfen tanıştığı yedi boğa güreşçisi cüce, her daim güzel Carmen'in koruyucusu olur.

Orj. Film Adı: Blancanieves
Künye
Yönetmen: Pablo Berger
Oyuncular: Maribel Verdú, Emilio Gavira, Daniel Giménez Cacho
Yapım Yılı: 2012
Tür: Drama
Konu: Carmen, üvey annesinin elinden kaçarken kendini çok farklı bir hikayenin içerisinde bulur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ödüllü Film Pamuk Prenses TV'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement