Balıkesir'in Bandırma İlçesi Türk Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Ergün Bostanoğlu, sinemalarda gösterime giren 'Oflu Hocanın Şifresi' adlı filmdeki din adamı karakterinin, mevcut din görevlileriyle hiçbir alakasının olmadığını söyledi.
Bostanoğlu, yaptığı açıklamada, dini ve manevi, kurum ve şahsiyetlerin konu alındığı sanatsal ve edebi etkinliklerde daha fazla özen gösterilmesini isteyerek, "Filmde ortaya koyulan din görevlisiyle şuanda mevcut olan din görevlisinin bir bağlantısı olmadığını görüyoruz. Filmde anlatılan bir din görevlisi profili yoktur" diye konuştu.
Gençlerbirliği'nin Başkanı İlhan Cavcav'ın sakallı futbolcular hakkında söylediği "Burası imam hatip okulu değil" açıklamalarını da eleştiren Bostanoğlu, "Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın sakal ve imam hatip okullarını küçümseyen açıklamaları bizi üzmüştür. Kamuoyundan özür dilemesini bekliyoruz" dedi. - Balıkesir
Son Dakika › Güncel › Oflu Hocanın Şifresi' Filmine Bandırma'dan Tepki - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?