Oğlunun Şehit Olduğu Mevziye Giden Anne Konuştu - Son Dakika
Güncel

Oğlunun Şehit Olduğu Mevziye Giden Anne Konuştu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca bölgesinde teröristlerin 19 Haziran 2012 tarihinde düzenlediği saldırıda oğlunun şehit düştüğü mevziyi gören anne Gülbahar Çayıroğlu, “İç düşmanlık bitsin, barış olsun” dedi.

01.05.2014 20:58

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca bölgesinde teröristlerin 19 Haziran 2012 tarihinde düzenlediği saldırıda oğlunun şehit düştüğü mevziyi gören anne Gülbahar Çayıroğlu, "İç düşmanlık bitsin, barış olsun" dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca bölgesinde konuşlu bulunan Yeşiltaş Karakol Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken terör örgütü PKK mensuplarının 19 Haziran 2012'de düzenlediği saldırıda şehit düşen 9 askerden biri olan Piyade Er Umut Bulut'un annesi Gülbahar Çayıroğlu, önceki gün Genelkurmay Başkanlığı tarafından oğlunun şehit düştüğü mevziye götürülerek gezdirildi. Oğlunun şehit düştüğü mevziyi karış karış gezen 57 yaşındaki Gülbahar Çayıroğlu, karakolda kendisiyle çok güzel ilgilendiklerini belirterek, "Burada hiç ummadığım güzellikleri yaşadım" dedi.

Karakolda oğlunun dokunduğu her şeye dokunduğunu söyleyen anne Çayıroğlu, "Aynı Türk bayrağının altındayız. İç düşmanlık bitsin, barış olsun. Allah'tan ben bunu istiyorum. Çocuğumun yanına çok gitmek istedim. Allah bana bunu nasip etti. Tüm kırgın ve dargın olanlar oralara gitsinler. Gerçekten oradan çok büyük örnek alsınlar. Artık barış olsun. Hiçbir ana ağlamasın. Herkes mutlu ve huzur içersinde yaşasın. Umut'um geri gelmez ama başka Umut'lar gitmesin. Genç kadınlarımız, kızlarımız artık öksüz, çocuklarımız yetim kalmasın" diye konuştu.

Genelkurmay Başkanlığı, gezi esnasında çekilen fotoğrafları da bir albüm yaparak anne Gülbahar Çayıroğlu'na verdi. Albümde mevzide çekinilmiş şehit Piyade Er Umut Bulut'un kendisine ve ablası Ayşe Bulut'a sarılmış haldeki photoshoplu fotoğrafını gören anne Gülbahar Çayıroğlu gözyaşlarını tutamadı. - SAMSUN

Oğlunun Şehit Olduğu Mevziye Giden Anne Konuştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oğlunun Şehit Olduğu Mevziye Giden Anne Konuştu - Son Dakika


Advertisement