Beylikdüzü İlçe Müftülüğü ve 75. Yıl Cumhuriyet Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin işbirliği ile düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program ilahi ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Hasan Tan yaptı. Programın devamında Kutlu Doğum Haftası sinevizyonu öğrencilerin okuduğu şiirler, ilahiler ve hadisler salondakiler tarafından büyük alkış aldı.
"Haftayı Dolu Dolu Etkinliklerle Kutladık"
Programda konuşan İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, "Dünya ve ahiret hayatında manevi mutluluğa ulaşabilmenin yolu Peygamber Efendimizin hayatına uygun yaşamaktan geçer. O'nu hayatımızın merkezine almakla olur" dedi Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ise haftayı dolu dolu etkinliklerle kutladıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Semazenlerin gösterisi de izleyicilerden tam not aldı.
Son Dakika › Güncel › Öğrencilerden Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.