Öğrencilerden Mehmetçiğe Moral Mektubu - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Mehmetçiğe Moral Mektubu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde özel bir okulun anasınıfı ve ilkokul 2. sınıf öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla yaptıkları resim ve yazdıkları mektupları gönderdi.

08.02.2018 16:28

Tokat'ın Erbaa ilçesinde özel bir okulun anasınıfı ve ilkokul 2. sınıf öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla yaptıkları resim ve yazdıkları mektupları gönderdi.

İlçede bulunan özel okulun anasınıfı ve ilkokul 2. sınıf öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör unsurlarını etkisiz hale getirmek amacı ile başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla 100'e yakın resim ve mektup gönderdi.

Öğrencilerinden gelen mektup ve resim gönderme fikri üzerine harekete geçen okul idaresi, toplam 100 anasınıfı ve ilkokul 2. sınıf öğrencisinin yazdığı mektupları ve yaptıkları resimleri alarak Malatya 2. Ordu Komutanlığına gönderdi.

Ana sınıfı öğrencileri, Türk bayrağı, asker, tank, zeytin dalı ve uçak resimleri çizdi.

İlkokul 2. sınıf öğrencisi Muhammed Efe Aslan, yazdığı mektupta, "Kahraman askerlerimiz, sizi çok seviyorum. İnşallah zaferi siz kazanırsınız. Sizler çok iyi yüreklisiniz. Türk ordusu bir çok savaşa geçirdi bunu mu atlamaz, biz Türk milletiyiz, ordumuz çok güçlü. Yenilmez bir ordu. Ben 2-A sınıfı öğrencisiyim. Öğretmenimiz bize Zeytin Dalı Harekatı'nı anlattı. Çok duygulandım. Ben de vatanımızı korumak isterdim. Bütün televizyonlar sizi gösteriyor. Allah yardımcınız olsun, gittiğiniz yerlere barışı götürmeniz dileği ile." diye yazdı.

Okul müdürü Volkan Selçuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Afrin'de gerçekleştirilen operasyondaki Mehmetçiklerimize moral olması amacı ile ilkokul ve anaokulu öğrencilerimizin bizlerden talep ettiği mektup ve resim gönderelim talebine kayıtsız kalamadık. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları orada savaşan askerlerimize göndermek için bir çalışma başlattık. Pazartesiden bu yana operasyona katılan askerlerimiz için öğrencilerimiz resimler yaptı, mektuplar yazdı. Biz de bunu idare olarak değerlendirdik. Yaklaşık 100'e yakın resim ve mektubu askerlerimize moral olsun diye Malatya 2. Ordu Komutanlığına bugün gönderiyoruz. İnşallah onlara bir nebze moral oluruz." diye konuştu.

Öğrencilerden Mehmetçiğe Moral Mektubu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Mehmetçiğe Moral Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement