Oltayı Kurtarmak İsterken Boğulan Gencin İkizi Herkesi Ağlattı - Son Dakika
Güncel

Oltayı Kurtarmak İsterken Boğulan Gencin İkizi Herkesi Ağlattı

Oltayı Kurtarmak İsterken Boğulan Gencin İkizi Herkesi Ağlattı

Seyhan Nehri'nde balık avlayan iki kişiden biri takılan oltayı kurtarmak için nehire girince boğularak hayatını kaybetti.

06.08.2012 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Nehri'nde balık avlayan iki kişiden biri takılan oltayı kurtarmak için nehire girince boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen şahsın ikizi yaktığı ağıtla herkesi ağlattı.

Savaş Uslu (24) ve arkadaşı Engin G (25) dün öğleden sonra balık avlamak için Seyhan Nehri üzerinde kurulu Regülatör Köprü'nün ayaklarına geldi. Bir kayıkla köprünün ayaklarına gelen ve burada bir süre balık avlayan iki arkadaş, tuttukları balıkları

kurumaması için misinaya bağlayarak nehre koydu. Daha sonra balık avlamaya devam eden arkadaşların oltası suda takıldı. İki kişi oltayı çekti ama bir türlü çıkaramadı. Bunun üzerine Savaş Uslu oltayı kurtarmak için nehire girdi; ancak bir süre sonra boğulma tehlikesi atlatarak çırpınmaya başladı. Bunun üzerine ne yapacağını bilemeyip korkan arkadaşı Engin G, çaresizce onu izledi. Uslu, bir süre sonra suda kayboldu. Bunun üzerine arkadaşı korkarak olay yerinden kaçtı. Daha sonra çevredeki vatandaşlar nehire atlayıp Uslu'yu kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı. Olay yerine çağırılan su altı polisleri Uslu'yu aramaya başladı. Ancak Uslu'nun cansız bedenine bugün sabah saat 08: 30'da ulaşıldı.

"BEN ŞİMDİ KİME İKİZİM DİYECEĞİM"

Uslu'nun ikizi Ahmet Uslu (24) olay yerine gelerek kardeşinin cesedi başında gözyaşlarına boğuldu. Kardeşinin başında ağıt yakan Uslu, "Ben seni böyle mi görecektim, ben şimdi kime ikizim diyeceğim. Kardeş kalk sana orada yatmak yakışmıyor" diye ağladı. Bir süre sonra Savaş Uslu'nun diğer kardeşleri olay yerine gelerek onu son bir kez görüp dokunmak istedi. Ancak yakınları ve polis buna izin vermedi. Bunun üzerine Uslu'nun kardeşleri fenalık geçirdi. Uslu'nun ikizi Ahmet Uslu da cenazeye doğru koşarak ona son bir kez dokunup öptü.

Bir süre sonra olay yerine baba Mustafa Uslu da geldi. Baba olay yerindeki akrabasına sarılarak gözyaşları içinde "Onu durduramadım. Bunu başaramadım. Günlerce onu durdurmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Acaba ben suçlu muyum?" dedi.

Daha sonra baba akrabaları tarafından bir banka oturtularak teskin edilmeye çalışıldı. Olay yeri incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otopsinin ardından cenazenin Yumurtalık ilçesinin Kaldırım beldesinde toprağa verileceği belirtildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oltayı Kurtarmak İsterken Boğulan Gencin İkizi Herkesi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement