Onur Özbizerdik Yine Adam Vurduğu İddiasıyla Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Onur Özbizerdik Yine Adam Vurduğu İddiasıyla Aranıyor

Onur Özbizerdik Yine Adam Vurduğu İddiasıyla Aranıyor

Cezaevinden tahliye olduğu günün akşamı bir kişiyi vuran Özbizerdik, iddiaya göre Tarabya'da 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i bacağından vurarak olay yerinden kaçtı.

22.03.2015 05:50  Güncelleme: 11:31

Dört buçuk ay önce cezaevinden tahliye olduğu günün akşamı bir kişiyi vuran Onur Özbizerdik, iddiaya göre Tarabya'da bulunan bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i bacağından vurarak olay yerinden kaçtı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri Özbizerdik'i yakalamak için çalışma başlattı.



LOBİDE AYAĞINDAN VURDU

Olay gece saat 01.00 sıralarında Tarabya Haydar Aliyev Caddesi'nde üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otomobiliyle otele gelen Onur Özbizerdik otel lobisinde otururken, ailesiyle birlikte bir yakınının nişan davetine katılan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp ile lobide karşılaştı. Karşılaşmanın ardından Özbizerdik, Ahmet Ozan Özalp'i bacağından yaralayarak olay yerinden otomobiliyle kaçtı. Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı Ahmet Ozan Özalp, ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



POLİS OTELDE İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen polis ekipleri otel lobisinde inceleme yaparken güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri Özbizerdik'i yakalamak için çalışma başlattı.



"SİLAHLA İÇERİ NASIL GİRDİ BİLMİYORUZ"

Olay sonrası açıklama yapan otelin avukatı Nezafet Duruhan, "01.05 sıralarında bir organizasyon sırasında yaralamalı bir kaza oluşmuş. Polis müdahale etti. Şu anda mağdur yakınları ifade veriyorlar. Biz de gideceğiz. Kayıtları izlemedik. Bir anlık ateş etmiş birileri. Biz de bilmiyoruz üzgünüz. Onur Özbizerdik'in yaptığını söylüyorlar ama net bir şey görmedik bilmiyoruz. Anlık bir olay. Buradaki davetlilerden değil. Ne için otelde bulunduğunu bilemiyoruz. Organizasyonun davetlisi değil onu kesin olarak biliyoruz. Silahla içeri nasıl girdi onu da bilmiyoruz. Girmemesi gerekir. Hangi yöntemle girmiş, arkadaşları mı var içerde odalara mı bıraktı ne şekilde içeriye aldığını bilmiyoruz, araştıracağız. Biz de şikayetçiyiz. Yaralı kişi küçük yaşta durumu kötü değil" diye konuştu.



CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN ADAM VURMUŞTU

Bir zamanların ünlü kabadayısı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik, Şişli'de 22 Haziran 2009 tarihinde bir rezidansta işadamı Fatih Edremit'in öldürülmesine ilişkin davada yargılanırken 4,5 ay önce tahliye edilmiş, cezaevinden çıktığı 5 Kasım 2014 günü ise Sarıyer Emirgan'daki bir barda kapıda duran güvenlik görevlisini silahla yaralamıştı.


(Onur Özbizerdik)

DÜNDAR KILIÇ'IN ÖZ TORUNU

Tahliye olduktan 12 saat sonra bir kişiyi yaralayarak Türkiye'nin gündemine oturan Onur Özbizerdik, Türkiye'nin en eski kabadayı ve suç baronlarından Dündar Kılıç'ın öz torunu. Annesi Uğur Özbizerdik, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın ikinci eşiydi.

Onur henüz 13 yaşındayken annesi gözünün önünde cinayete kurban gitti. Onur ve annesi o tarihte Uludağ tatilindeydi. Annesinin katili kendisine büyük saygı duyduğu üvey babası Alaattin Çakıcı'ydı. Çakıcı o tarihte Fransa'daydı ve cinayeti Abdurrahman Keskin işledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Onur Özbizerdik Yine Adam Vurduğu İddiasıyla Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Dersmli: Kardan adamin saltanati günes cikincaya kadarmis alrim bunlarin ifadesini 7 15 Yanıtla
  • Yukon: 15 yıl sonra istanbulun tek hükümdarı ONUR ÖZBİZERDİK OLACAK... 1 17 Yanıtla
  • Eggo: Onur aga adamın aklını alır. 0 15 Yanıtla
  • dadaş kadir: devletin en büyük ayıbı , adam hergün birin ayağına sıkıyo galiba hakimsavcıda bundan çekiniyo, kimse ceza veremiyor, demek , feriştah dedikleri bu olsa gerek yazık 14 0 Yanıtla
  • kamil: Bu nasıl istir anlamadım arkadaş adam arka arkaya adam yaratıyor ve herdefasinda içerden çıkıyor böyle devleti olur neymiş Dündar kilincin öz torunuymus bunlara ağır ceza vermek şart 14 0 Yanıtla
  • vatandaş rıza: Devlete karsı suc işledinmi anan aglar.toplum bireylerine suc işledinmi anan aglamaz.taki yönetenlerin kıllarına zarar gelinceye kadar. 14 0 Yanıtla
  • cilalı ibo: Adaletini sevdiğim ülkem nasıl olacak böyle bilemiyorum artık allahım yardım eyle 12 0 Yanıtla
  • Popurus: Beşiktaşta , orta köyde , sultangazide , haremde ESNAFLARA ÇÖKTÜN. ALLAH BİN BELANI VERSİN. ALDIĞIN HARAÇLAR HARAM OLSUN. 12 0 Yanıtla
  • hakann: Ufaklık yine yaramazlık mı yapmış. Delikanliysan kafaya sık ayağa değil. Artistlik yapacak ya 10 0 Yanıtla
  • Demokrat: Adam müsveddesi manyaklar 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement