Ordu'da Trafik Kazasında Iki Öğrenci Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Trafik Kazasında Iki Öğrenci Hayatını Kaybetti

Ordu\'da Trafik Kazasında Iki Öğrenci Hayatını Kaybetti

Ordu'da trafik kazasında iki öğrenci hayatını kaybettiORDU'da 3 arkadaşıyla birlikte trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Sina Nur Güney ve üniversite öğrencisi Hilal Yiğit yaşamını yitirdi.

26.12.2016 18:42

Ordu'da trafik kazasında iki öğrenci hayatını kaybetti

ORDU'da 3 arkadaşıyla birlikte trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Sina Nur Güney ve üniversite öğrencisi Hilal Yiğit yaşamını yitirdi.

Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne bağlı Kirazlimanı Mahallesi'nde geçen Cumartesi gece Samsun-Ordu karayolunda seyir halinde olan Efkan Büyük yönetimindeki 28 TR 275 plakalı otomobil, sinyalizasyon direğine çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü Efkan Büyük ve okul arkadaşları Esra Bilkay, Hilal Yiğit ile Sina Nur Güney yaralandı. Ambulansla Ordu Üniversitesi (ODÜ) Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ordu Özel Bilim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Sina Nur Güney ve üniversite öğrencisi Hilal Yiğit, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü Efkan Büyük ve Esra Bilkay'ın tedavilerinin ise halen devam ettiği belirtildi.

SİNA NUR TOPRAĞA VERİLDİ

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Sina Nur Güney için cenaze töreni düzenlendi. ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi'nde otopsi işlemlerinin ardından alınan Sina Nur Güney'in cenazesi, Altınordu İlçesi'ne bağlı Bucak Mahallesi'ndeki Fatih Camii'ne götürüldü. Burada ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu ile genç kızın ailesi, yakınları, okul arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Sina Nur Güney'in cenazesi Perşembe İlçesi'ne bağlı Çerli Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aynı kazada yaralanan ve Ordu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Hilal Yiğit'in ise cenazesinin yarın Fatsa İlçesi'ne bağlı Aslancami'de toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Trafik Kazasında Iki Öğrenci Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement