Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne 14 yeni araç teslim edildi - Son Dakika
Güncel

Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne 14 yeni araç teslim edildi

Ordu Emniyet Müdürlüğü\'ne 14 yeni araç teslim edildi

Ordu'da çeşitli sivil toplum kuruluşları ve Emniyet Genel Müdürlüğünün destekleriyle İl Emniyet Müdürlüğü filosuna katılan 14 yeni araç için teslim töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Vali Muammer Erol, güvenlik hizmetini samimiyet, gayret ve başarıyla veren jandarma ve emniyet ekiplerine teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ise suç önleme konusunda gayretli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Toplam 14 araç, Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

05.02.2024 16:50  Güncelleme: 06:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da çeşitli sivil toplum kuruluşları ve Emniyet Genel Müdürlüğünün destekleriyle İl Emniyet Müdürlüğü filosuna katılan 14 yeni araç için teslim töreni gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Muammer Erol, "Güvenlik hizmetini samimiyet, gayret ve başarıyla veren jandarma ve emniyet ekiplerine Ordulular adına teşekkür ediyorum." dedi.

İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ise suç önleme konusunda gayretli çalışmalar içerisinde olduklarını ifade etti.

Aksoy, Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Dernek Başkanlığınca 5, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Başkanlığınca 5, mübadele yöntemiyle 3, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen 1 deniz operasyon botuyla birlikte toplam 14 aracın Emniyet Müdürlüğünün hizmetine sunulduğunu söyledi.

Törenin ardından araçlarla şehir turu atıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne 14 yeni araç teslim edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement