Osmanlıspor'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Osmanlıspor'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Osmanlıspor\'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Başladı

ANKARA DHAİki aydır Batıkent Tesisleri kapalı olan ve Ostim Stadı'nda çalışmalarını sürdüren Osmanlıspor, deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı.

01.09.2016 21:15

ERCAN ATA - ANKARA DHA

İki aydır Batıkent Tesisleri kapalı olan ve Ostim Stadı'nda çalışmalarını sürdüren Osmanlıspor, deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı.

İdmana ülkelerinin milli takımlarda bulunan Aminu Umar (Nijerya), Badou Ndiaye (Senegal) ve Tugay Kaçar'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Raheem Lawal ve Engin katılmadı.

Transferin son saatlerinde PSV Eindhoven'den gelen Adam Maher ve Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'dan kadroya katılan Fas asıllı Fransız futbolcu Ardien Regattin de eşyalarını toplamak ülkelerine gittikleri için idmanda yer almadı.

Osmanlıspor'da idman öncesi Musa ve Pinto basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor'un orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Hem ligde, hem de Avrupa liginde en iyi şekilde devam etmek istiyoruz diye konuştu.

Trabzonspor maçından sonra UEFA Avrupa Ligi'nde içeride Steua Bükreş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Musa, Akabinde tekrar içeride bir lig maçı oynayacağız, Bu tempoya alışmamız lazım. Hem ligde, hem Avrupa'da en iyi şekilde devam etmek istiyoruz dedi.

Osmanlıspor'un istediği zaman yenilmeyen bir takım olduğuna dikkati çeken Musa, şöyle devam etti

Bunu geçen devrenin ikinci yarısından beri çok iyi yapıyoruz. 25 maç oynadık ve sadece 2 maç mağlup olmuşuz. Biri Beşiktaş,diğeri ise Kayserispor. Kayseri maçından sonra toparlandık ve kazanmayı öğrendik. Avrupa liginde biz elimizden geleni yapacağız. Biz iyi bir takımız ve kendimize güveniyoruz. İnşallah bu gruptan çıkarız. Ancak ligi de bırakmak istemiyoruz. Lig daha önemli. Rehavete kapılıp ligi unutursak bize sıkıntı yaratır ve biz bunu yapmak istemiyoruz. İkisini de bir arada yürütmek istiyoruz.

Osmanlıspor'un Portekizli futbolcusu Tiago Pinto, hazırlıklarına ciddiyetle devam ettiklerini ifade ederek, Trabzonspor'un zor bir rakip olduğunu belirtti.

Pinto, Bugüne kadar çalışma ciddiyetimiz neyse aynı ciddiyetle Trabzonspor maçına hazırlanacağız. Trabzonspor maçı zor bir maç olacak. Trabzonspor geçen sezon iki maçta da yendiğimiz Trabzonspor değil. Orada oynanması zor bir saha ve çok baskı kuran bir takım var. Zor ama, başarılı olacağımız bir maç diye düşünüyorum değerlendirmesini yaptı.

UEFA Avrupa Ligi grubunda kolay bir takım olmadığını dile getiren Pinto, Biz tüm futbolcular olarak Avrupa ve Türkiye liginde kalitemizin üstüne çıkarak en iyi performansı göstermeliyiz. Avrupa ligine başladığınız zaman zaten kolay bir ekip yok. Bizim gurupta kolay bir ekip yok. Biz tüm futbolcular olarak Avrupa ve Türkiye liginde kalitemizin üstüne çıkarak en iyi performansı göstermeliyiz. Biz takım olarak kalitemizi sahaya yansıtırsak başarılı olacağımıza inanıyorum. Trabzonspor maçı dediğim gibi çok zor bir maç olacak. Önümüzde 1-5 hafta gibi bir zaman var. Biz takım olarak bu süreci çok iyi geçirmek istiyoruz. Trabzonspor geçen sezon iki maçta da yendiğimiz Trabzonspor değil. Orada oynanması zor bir saha ve Çok baskı kuran bir takım Trabzonspor. Zor ama, başarılı olacağımız bir maç diye düşünüyorum dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmanlıspor'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement